Megújult a honlapom

Let’s get this party started…*

avagy elkészült az új honlapom! 

Bizonyára mindenki szörnyen izgatott volt már, én legalább négy emberről tudok, akiknek említettem, hogy új honlapom lesz, közülük kettőt pedig még érdekelt is, így mindenképpen belevágtam. 

Ezt az oldalt én kezelem/szerkesztem, és minden bejegyzés tőlem származik, így ami ide kikerül, azt én írtam. Kivéve, ha kazah hackerek feltörik az oldalt (erre már volt példa a másik honlapomnál), mert abban az esetben a bejegyzések nem tőlem származnak, hanem a kazah hackerektől. Bízom benne, hogy ezúttal ezt elkerüljük. 

Az oldalról röviden:

Igyekeztem úgy kialakítani, hogy minden információ egy, maximum két kattintással elérhető legyen, de azért az első bejegyzésnél írnék hozzá magyarázatot.

Hírek: Itt olvasható tőlem minden új és természetesen roppant izgalmas bejegyzés. Például ez is egy ilyen. A bejegyzések tulajdonképpen a Facebook oldalam (amit kizárólag hivatalos dolgok megosztására használok) és a Twitter oldalam (ahol viszont 140 karakterben mindenféléről írogatok) keveréke lesz. Igyekszem gyakran írni ide, de nem annyira, hogy unalmas legyen, és minden fontos, valamint kevésbé fontos információt is itt fogok megosztani. 

Rólam: Csak a lényeges infók. Rövid bemutatás, aktuális fénykép, a könyveim, továbbá néhány adat, amire büszke vagyok.

GyIK: A gyakran ismételt kérdések, a válaszokkal együtt. Bővül… 🙂

Könyvek: Az eddig megjelent regényeimből olvasható részletek. 

Linkek: A hivatalos honlapok/facebook/twitter stb.

Vásárlás: Könyvek, valamint a Szent Johanna gimi termékeket kizárólagosan árusító könyvesbolt elérhetősége. 

Kapcsolat: E-mail címek. (Az enyém nincs köztük.)

Az oldal jobb felső sarkában található a hivatalos Facebook oldalam, ahol megjelennek a friss bejegyzések, a bal sarokban pedig egy Twitter ablak van. Fontos megemlítenem, hogy a twitterem nem publikus, tehát a tweetek csak követés után jelennek meg. (A twitterem azért nem publikus, mert csak azoknál szeretek megjelenni, akik kíváncsiak rám, így nincs RT, tehát nem zavarok másokat. Természetesen bárki követhet, és én is visszakövetek mindenkit, csak legyen valamilyen/bármilyen profilkép beállítva.)

Nos, nagyjából ennyi lenne a magyarázat az oldallal kapcsolatban. 

Illetve, ami még fontos lehet:

● A bejegyzésekben gyakran előfordulhat Lin és M. (Lin a nővérem, M pedig nem szeret szerepelni, így őt nem mutatnám be. Egyébként Lin sem szeret szerepelni, de ő a kezdetek kezdetén elfelejtette említeni, most meg már késő…)

● Elképzelhető, hogy linkelek videót, vagy egy dalról áradozom, aminek a címét és előadóját is említem. Egyébként se nagyon, de főleg 22h után NE nyissátok meg a videóimat!, mivel nu metal és metalcore rajongó vagyok, így az általam hallgatott zenékben leginkább csak hörögnek. És ez állítólag nincs mindenkire nyugtató hatással.  

● A bejegyzések címe mindig utalás lesz egy dalra. (Ez most éppen egy KoRn szám.)

Végezetül egy fotó, amin látszik a honlapom, a kifejezetten rumlis íróasztalom, az ebédem/vacsorám (kóla + M&M’s), és valamennyire én is. 

alt

Hamarosan jövök…

xxx Laura

 

*KoRn – Let’s Get This Party Started