Visszaszámlálás

The Final Countdown*

SzJG 7. – Útvesztő megjelenés és dedikálás, kevesebb, mint 1 hónap! 

Elindult a visszaszámlálás, már nincs egy teljes hónap az Útvesztő megjelenéséig. 

alt

A következő időszak akár lehetne egy nyugodt periódus is, de persze soha nem az. Ilyenkor mindenki őrült tempóra kapcsol, mert bár már nyomdában van a kötet, valahogy senki nem tud fellélegezni, és nyugodtan várni a megjelenést. Ez szerintem teljesen normális, bár azt hiszem, rendszerint én kezelem a legnyugodtabban a helyzetet, én írok, és csinálom a dolgom, csupán annyit érzékelek az egészből, hogy a megjelenés előtti időszakban gyakrabban ellenőrzöm az SzJG oldalak adminját, hogy biztos lehessek benne, nem őrült meg teljesen. 

Az oldalak ilyenkor rendszerint kicsit túlpörögnek, szegény admin pedig igyekszik mindenkinek időben válaszolni, ezért aztán akkor sem tud lazítani, amikor lenne rá ideje. Például megfigyeltem, hogy evés közben néha ráng a szeme. Ez nyilván a Facebook frissítések miatti beidegződés. Egyébként a hivatalos SzJG oldalaknak több adminja is van (többek között én is), és rendszeresen benézek, válaszolgatok, de egyáltalán nem vagyok olyan lelkiismeretes, mint az első számú admin. Ennek oka, hogy én mindig általában dolgozom, mellette pedig nem tudnám ennyire gyakran frissíteni és látogatni még a saját oldalaimat sem. Szóval, kedves olvasóim, óriási köszönet illeti az első számú adminomat, aki rengeteg időt tölt veletek, és csodálatosan kezeli a Facebook oldalt, akkor is, amikor én regényt írok. 

És ha már Facebook. Ahogy látom, mostanában léptük át a 27000 lájkot. ♥ Köszönet érte, igyekszünk a továbbiakban is sok friss infót, játékokat és érdekességeket posztolni.

Az új kötet megjelenése előtt rendszerint számos találgatás, és téves információ szokott keringeni, én ezeket általában úgy kapom meg e-mailben, hogy “hallottam, hogy mondták, hogy valaki, aki nézte a Ustream adást látta, hogy ott kérdezték, te pedig azt mondtad…” Az erre adott válasz legtöbbször számomra is újdonság, így leírnék pár infót az Útvesztőről (és a sorozatról), amit biztosan én mondtam. 🙂

alt 

● Az Útvesztő hosszabb lesz valamennyi eddig megjelent SzJG kötetnél.

● Valamelyik pár szakít a 7. kötetben, és a továbbiakban már nem lesznek együtt. 

● A 8. kötet után megjelenik egy Hivatalos SzJG Kalauz, ami érdekességeket, illusztrációkat, a kötetek terjedelme miatt kihúzott részeket, Reni levelének egy részletét, és hasonló információkat tartalmaz majd. A kötet NEM regény, nem 9. rész, hanem egy kézikönyv, a sorozat pedig a Kalauz nélkül is teljes lesz, így mindenki eldöntheti, hogy érdekli-e. A könyvsorozat a 8. kötettel véget ér, és minden megválaszolatlan kérdésre (karaoke, gesztenyepüré, stb.) lesz magyarázat a 8. rész végére. 

● Rengetegen kérdeztétek, hogy az intim kapcsolatok milyen szerepet kapnak a sorozatban, tekintettel arra, hogy a karakterek egyre idősebbek. Erre az volt a válaszom, hogy ez egy ifjúsági sorozat, és az is marad, így olyan szintű részletességre, ami korhatárossá tenné a köteteket, senki ne számítson. Erről a témáról bővebben nem szeretnék beszélni, mivel azzal elárulnám, hogy mi várható, vagy éppen nem várható az utolsó két kötetben. 

● Reni azért 17 éves a 7. kötet borítóján lévő adatlapon, mert a következő félévben (a 8. részben) van a születésnapja.

● Arnold minden kötetben szerepelni fog, a karaktere nem tűnt el a sorozatból.

● Szerintem az Útvesztő borítója a legszebb. 🙂 Mindig a legújabb az aktuális kedvencem.

● A megjelenés+dedikálás azért lesz máshol, mert nem fértünk volna el a megszokott helyen, így várhatóan a sor is gyorsabban halad majd, továbbá mosdó és büfé is van a helyszínen.

Ez pedig a dedikálás szórólapja: 

alt

Tehát elindult a visszaszámlálás, kevesebb, mint egy hónap, és SzJG 7. – Útvesztő ♥

Hamarosan jövök…

xxx Laura

 

*Europe – The Final Countdown