Úton

Where were they going without ever knowing the way?*

Hello augusztus! 
És ha augusztus, akkor SzJG 7. – Útvesztő!
Tulajdonképpen annyi időm nincs, hogy rendes bejegyzést írjak, így most például úton vagyok, és megpróbálok ékezetet varázsolni a mondataimba. Egész jól megy. Egyébként tényleg hihetetlen mennyiségű elintéznivalóm van, elképesztően hosszú tárgyalásokon veszek részt, de tényleg, az egyik megbeszélés annyi ideig tartott, hogy amikor megérkeztem még Snoop Dogg volt, amikor végeztem, addigra már Snoop Lion lett. Ez azért eléggé félelmetes.
Viszont jó hír, hogy a nagy rohanásban M és Lin gondolt egyet, és egyszerűen megszöktettek két napra, úgyhogy volt egy kis pihenőm, éppen annyi, hogy nagy levegőt vegyek, és 48 órára offline módba kapcsoljak. Remek volt, láttam például embereket, fákat, és egyéb, ehhez hasonló érdekességeket.
Visszaérve pedig sokkal fáradtabb lettem (nem ez volt a cél), mivel a 6 km séta közben válltáska volt rajtam, ami azért is szerencsés, mert nem csak a karom szakadt le, de egy idő után a táska súlya miatt balra kezdtem húzni, majd dőlni is.
Eközben sok kérdés érkezett, amire most válaszolnék is.
● Az olimpiát csak akkor nézem, ha be van kapcsolva a tv.
● Köszönöm, remekül vagyok, csak kicsit fáradtan, és jelenleg eltévedtünk, bár Lin állítja, hogy nem. (Pedig de.)
● A dedikáláson nem tudom előre, hogy mennyien leszünk, bízom benne, hogy sokan, és a helyszínváltozás miatt ez nem fog feltűnni.
● Rengetegen kérdezitek, hogy mi lesz az SzJG 8. része után. Elsősorban Kalauz, majd további ifjúsági regény/regények.
● A növényeim jól vannak, és megszerették Serj Tankian – Harakiri albumát, legalábbis nem jelezték még, hogy inkább kiszáradnának a folyamatos lejátszás miatt. Azonban ma vettem újakat is (soha nem bírom megállni, hogy vegyek a “mentsetek meg!” polcról pár növényt), így nekik még új lesz a zenei stílusom. 🙂

● Részlet az Útvesztőből egy héttel a megjelenés előtt várható.
● Hamarosan megújul a Szent Johanna gimi honlapja, a megszokott módosításokkal.

Ezen kívül számtalan kérdés érkezik a kedvenc filmjeimmel kapcsolatban, itt válasz helyett mellékelnék egy korábbi, twitterre feltöltött képet, amin a kedvenc 96 filmem borítója szerepel. Biztos, hogy kimaradt belőle pár alkotás, de azokat majd a top 292 listába teszem bele (ezeket a számokat én találom ki, és nincs különösebb oka.)

alt

Más.
Nagy örömmel látom, hogy egyre több fiú olvasóm vállalja nyilvánosan (komment, lájk, poszt…), hogy szereti a könyvsorozatot, szóvalÜdv, SzJG-s srácok! 

Ne feledjétek, jön, jön, jön… az SzJG 7. – Útvesztő!

alt

Hamarosan jövök…
xxx Laura

*Fastball – The way