Várakozás

Már megszoktam, hogy általában várok valamire (íróként ez nem is meglepő, mivel állandóan megjelenés előtt állok), így az elmúlt pár évben elképesztő türelemről tettem tanúbizonyságot, és tényleg mindig jól viselkedtemMár megszoktam, hogy általában várok valamire (íróként ez nem is meglepő, mivel állandóan megjelenés előtt állok), így az elmúlt pár évben elképesztő türelemről tettem tanúbizonyságot, és tényleg mindig jól viselkedteMár megszoktam, hogy általában várok valamire (íróként ez nem is meglepő, mivel állandóan megjelenés előtt állok), így az elmúlt pár évben elképesztő türelemről tettem tanúbizonyságot, és tényleg mindig jól viselkedtemSo am I still waiting*

Már megszoktam, hogy általában várok valamire (íróként ez nem is meglepő, mivel állandóan megjelenés előtt állok), így az elmúlt pár évben elképesztő türelemről tettem tanúbizonyságot, és tényleg mindig jól viselkedtem.

Azonban nagyon ritkán, de összejön olyan szituáció, mint most is, amikor mindenre várnom kell. Egyszerre! Ez természetesen szörnyen igazságtalan, és a ‘háromnál több dologra kell várnom’ eset már engem is próbára tesz, pedig némiképp edzett vagyok. Elsősorban persze az Útvesztő megjelenése, ami igazán nagy várakozással tölt el, emellett viszont legalább három, számomra szörnyen fontos e-mailre is számíthatok. Így meg kellett tanulnom türelmesen e-mailt várni. Ez sokkal nehezebb, mint azt elsőre hinnénk, ugyanis az a titka, hogy ne nézzük meg percenként, mert attól nem érkezik meg előbb, csak az idő telik vele. Minden alkalommal, amikor üres fiók fogadott, csalódottan konstatáltam, hogy ez megint nem az a perc, amikor megkapom a levelem. Rémes érzés, de nem annyira, mint amikor végre ott a beérkező, de rákattintva rájövünk, hogy a várt levél helyett egy spam jutott át minden szűrőn, és állítja, hogy nyertél egy jachtot. Nagyszerű. Az e-mailre váró embert mellesleg egyáltalán nem zavarják olyan apróságok, mint az idő. Péntek éjjel fél kettőkor ellenőriztem utoljára, és azt hiszem, valahol mélyen el is hittem, hogy akár ebben az időpontban is jöhet. Nem meglepő, nem érkezett meg, viszont addigra már két jachtot is nyertem, úgyhogy gyorsan kiléptem, mielőtt akciósan egy kikötőt is ajánlottak volna. Ezek után viszont átgondoltam a dolgokat, és rájöttem, hogy ennél pont egymillió értelmesebb dolgot is tehetnék.

alt

Így befejeztem az e-mailem nézegetését, és egy klasszikus, offline programot választottam magamnak. A nyár utolsó heteibe lépve minimum egy ilyen délutánt ajánlanék mindenkinek. Nekem legalábbis bevált, mint tökéletes kikapcsolódás (napfény, természet, és iPodból üvöltő Life is Peachy album).

alt

Más.
Egyre több helyen találkozhatunk az SzJG 7. – Útvesztő megjelenésének infóival és nagy örömmel láttam, hogy a port.hu oldalon is szerepel a dedikálásom, mint programajánló. \o/
A dedikálással kapcsolatban rengeteg kérdés érkezik, a legtöbb az időponttal és helyszínnel kapcsolatos, így mellékelném a port.hu ajánlóját, a helyszínen készült fotókkal kiegészítve.

alt

port.hu

alt

PeCsa Music Garden

Mivel biztosan mindenki szörnyen izgatott, így a bejegyzés végén azért elárulom, hogy egy e-mailem végül megérkezett

 

Hamarosan jövök…

xxx Laura

 

*Sum 41 – Still Waiting