Ustream után, megjelenés előtt

Hey man! Look at me rockin’ out, I’m on the video*

Először is köszönöm, hogy sokan néztétek a Ustream adást, ami talán egy kicsit hosszúra sikerült, de mivel ritkán van, ilyenkor rendszerint elég sok a mondanivalóm, és kérdés is akadt bőven. 🙂

altUstream 2012.08.13.

Több SzJG rajongói oldal is összeválogatta a legfontosabb /legjobb/legérdekesebb kérdéseket és válaszokat, így ezúton is köszönöm, hogy az adás közben sokan nem csak néztek és kérdeztek, de jegyzeteltek is a különböző oldalaknak. A Ustream soha nem visszanézhető, aminek az oka, hogy ez egy spontán dolog, hangulatos élőben megkapni a kérdéseket, és reagálni rá azonnal, visszanézve pedig szerintem inkább tűnne egy óriási hadarásnak, mint értelmes videónak, főleg, hogy a live stream alatt mindenki látja, hogy pörögnek a kérdések, felvételről viszont csak az tűnne fel, hogy kapkodom a fejem a gépem és Lin között (természetesen most is velem volt, és figyelte a történéseket), valamint egyik mondatból zuhanok a másikba, hogy mindenre tudjak reagálni. Szóval köszönöm, hogy sokan néztetek, köszönöm a sok/rengeteg/döbbenetes mennyiségű kérdést, és remélem, hogy (nagyjából) mindenre válaszoltam.

Más. Tegnap óta (hetfő) azt mondhatom, hogy jövő héten dedikálás. Ez ilyenkor mindig nagyon furcsa érzés, mert bizonyos szempontból (várakozás tekintetében) szörnyen lassan telik el fél év, másrészről azonban mindig azon kapom magam hirtelen, hogy a megjelenés előtt vagyok pár nappal, és tökéletes káosz vesz körül. Régebben azt gondoltam, hogy egy író békésen üldögél valami tóparton, és gondolataiba merülve várakozik. Mára tudom, hogy azok inkább a horgászok, úgyhogy ezt félrenéztem, de senki ne aggódjon, mert ennek tudatában, ha újra kezdhetnék mindent, akkor is író lennék, nem pedig horgász. Örülök, hogy ezt tisztáztam. Tehát hatalmas a pörgés, nyakunkon a megjelenés, és ha minden igaz, márpedig minden igaz, hamarosan posztolok egy képet az első Útvesztő példánnyal. \o/

Velem együtt természetesen Lin is túlpörgött, és némileg aggódom is érte, mert ma például azt kérdezte tőlem, hogy van-e targoncám. (?) Nem, tényleg nem tudom, hogy ezt hogy gondolta/értette, vagy egyáltalán mit tervezett, de azt hiszem, itt az ideje offline módba kapcsolni (mármint Lint), és inkább filmeket nézünk, kikapcsolódás gyanánt. A twittereseim mostanában aggódva tapasztalhatják, hogy tőlem szokatlan módon fájdalmasan korán írom az első tweeteket (hajnali 7-8-9 körül), ami valóban így van, és ennek oka, hogy (fogalmam sincs miért), a hivatalos dolgokat/megbeszéléseket/tárgyalásokat reggelre időzítik az emberek, és senkinek nem tetszett a ‘beszéljük meg este 11 körül’ ötletem. Emiatt hajnali kelés és rohanás van, aminek nem csak az a következménye, hogy álmos vagyok, hanem rendszerint a kocsiban veszem észre, hogy még habzik a hajam a sampontól. 

 

Ne feledjétek, jön az Útvesztő, lassan elérkezünk az SzJG utolsó előtti állomásához. Vannak, akik a Kezdet óta velem vannak, vannak, akik valahol az Együtt és a Ketten között csatlakoztak, és sokan írják, hogy most kezdik a sorozatot. Ezért aztán globálisan, mindenkinek köszönöm, hogy ennyire szeretitek a Szent Johanna gimit, és hát akkor ‘let’s get ready to rumble…’. Találkozunk augusztus 22-én, 23-án és 24-én a PeCsa Music Gardenben.

Hamarosan jövök…
xxx Laura

 

*System of a Down – Radio/Video