Egy átlagos hét

Oh, what are you really looking for?*

alt

A legjobb barátom, miután visszatért egy utazásról, üzent nekem, szimplán arról érdeklődve, hogy ‘mi újság velem’. Nos, akkor éppen nyakmerevítőben ültem, így le sem tudtam venni a szemem a képernyőről, ahol valami hackercsoport küldte üdvözletét a feltört oldalamon. Nos, mi mást tehettem volna, az üzenetre csak azt válaszoltam, hogy a ‘szokásos’. Sőt, megvontam volna hozzá a vállamat is, csak nem tudtam. 😀 Komolyan nem szándékos, de velem tényleg mindig történik valami. Akkor is, ha nem akarom. Mert például hétfő reggel, amikor mit sem sejtve kávéztam, és megrándult a nyakam, csupán egyetlen gondolat zakatolt a fejemben. Mégpedig, hogy az már végképp nem történhet meg velem, hogy Hello Kitty pulcsiban érkezzek a Balesetibe. Ezt megúsztam (átvettem egy másikat, bár nagyon fájt), viszont azóta különösen ügyelek arra, hogy ne nézzek ki – a megengedettnél – nevetségesebben, mert bármikor lehet vészhelyzet. Apropó, erről jut eszembe, igazán sajnáltam, hogy nem Doug Ross kezelt, mert az ő feje is mindig félre volt biccentve a sorozatban, így szerintem igen jól megértettük volna egymást.

altDr. Doug Ross

A helyzet azóta realizálódott, a honlapom visszaállt, nagyjából a nyakam is, úgyhogy tegnap végül meg tudtam tartani a Ustream adást, amire a hét elején még nem sok esélyt láttam. Szerencsémre a dokim megkegyelmezett, és az adás idejére megválhattam a trendi nyakmerevítőmtől. Ennek szerintem nem csak én örültem, ráadásul így korhatár nélküli maradhatott a Ustream, semmi horror elem nem szerepelt benne.  

alt 

Szeretném megköszönni, hogy több, mint kétezren néztétek, remélem, hogy minden kérdésre tudtam válaszolni. Leginkább a tervezett megjelenésekről beszéltem (SzJG 8 – 2013 február vége, Kalauz – 2013 tavasz, új regény – 2013 augusztus/szeptember), valamint a novemberi SzJG találkozóról esett szó, kicsit bővebben.
Már felkerült egy Youtube videó, amin látható, hogy körülbelül milyen volt az első rendezvény, így aki nem volt még, és érdekli, meg tudja nézni, de azért összefoglalva leírnám, amit a Ustream-en elmondtam.
● A PeCsa Music Hall-ban lesz, november 4-én, 10h-től 17h-ig.
● Ez egy vasárnap, az őszi szünet utolsó napja, így nem nagyon lesz gond a másnapi sulival, de kulturális rendezvényről lévén szó, úgy gondolom, a tanárok és szülők is örülnek, ha ilyesmin vesztek részt. Karszalaggal, belépőjeggyel, és rengeteg fotóval tudjátok majd igazolni, hogy ott jártatok. 🙂
● A Halloween jelmezversenyen nem kötelező részt venni, de az első találkozón a hasonmásverseny volt a legnépszerűbb program, így érdemes megpróbálni (jelmezt hozhattok magatokkal, van lehetőség ott átöltözni, természetesen nem kérik a szervezők, hogy úgy utazzatok). Ennek a programnak, csakúgy, mint az első találkozón, a közönség a zsűrije, így ők döntenek a nyertesekről. Bárminek/bárkinek be lehet öltözni, de a tapasztalat az, hogy azok az ötletek a legsikeresebbek, amik kötődnek a könyvsorozathoz.
● A belépőjegy egyszeri, és minden programra érvényes, a műsorok alatt hennafestők, karikatúra rajzoló és hajfonók is lesznek, ezeknek a szolgáltatásoknak a használata benne van a belépőjegy árában, ahogyan az első találkozón is tapasztalhattátok.
Egyelőre ezek a kérdések érkeztek a találkozóval kapcsolatban, a bővebb program hamarosan publikussá válik, jegyeket pedig hétfőtől lehet kapni. 

alt

A Ustream alatt sajnos minden olyan kérdést ki kellett kerülnöm, ami a befejező kötettel kapcsolatos, csupán annyit mondtam, hogyabból a szempontból szomorú részről van szó, hogy ezzel véget ér a sorozat. Tartalomról, cselekményről továbbra sem árulok el részleteket, és kérek mindenkit, hogy ne higgye el a különböző oldalakra felkerült téves információkat. Minden kiderül februárban. ♥

És a bejegyzés végén szeretném megköszönni, hogy ennyien nézitek a honlapomat (az olvasóim, plusz a hackerek is), ez nagyon jól esik, és igazán örülök, hogy szeretitek a bejegyzéseimet.

Hamarosan jövök…

xxx Laura

*Robbie Williams – Supreme