Ilyen volt… (Dedikálások)

Ready To Go*

Véget ért a 10+1 helyszínes dedikáló út, és szeretném nagyon, nagyon, nagyon megköszönni az olvasóimnak, továbbá minden szülőnek, nagyszülőnek és pedagógusnak, hogy ellátogattak valamelyik helszínre, esetleg több helyszínre is.. 😀

Fantasztikus élmény volt újra (vagy először) találkozni veletek, örülök, hogy tudtunk beszélgetni egy kicsit, és remélem, hogy jól éreztétek magatokat. Én nagyon. 🙂 Köszönöm az ajándékokat, a rengeteg kólát (:D), a rajzokat és leveleket, köszönöm, hogy gondoltatok rám, és hogy találkoztunk. Csodálatos hónap volt. 

És persze szeretném megköszönni az Alexandra, Libri és Líra könyvesboltoknak, hogy ott lehettem. 

A dedikálásokról készült összes fotó feltöltésre került, katt: ZalaegerszegSiófok, Veszprém, Salgótarján, Győr, Tatabánya, Esztergom, Hódmezővásárhely, Baja, Debrecen, Budapest 

Ha valakit esetleg érdekel, egy rövidebb videó (na jó, nem rövid, 8 perces) IDE KATTINTVA nézhető meg.

Akik pedig lemaradtak a dedikálásokról, ne szomorkodjanak, lesz még számos alkalom, amikor bepótoljuk. Addig is, a legfontosabb dolgok, amikről beszéltünk: 

– A Bexi-sorozat harmadik kötete (legkésőbb) ősszel jelenik meg.

– A Bexi-sorozat negyedik kötete tavaszra várható. 

– A Bexi-sorozatnak lesz ötödik része is.

– A Bexi-sorozat harmadik részéről az infók (borító, a kötet kiadója, tartalom, részlet) a nyár második felétől folyamatosan várható.

És amiről még szó volt: 

– Flashmob: a nyáron mindenképpen megtartjuk a budapesti flashmobot, előre ki fogom írni, hogy mikor/hol találkozunk egy villámcsődületre. 

– Erdélyi dedikálás: Nagyon remélem, hogy hamarosan sikerül végre leszervezni, és találkozunk. Ahogy bármit tudok a dátumról,helyszínről, ki fogom írni valamennyi oldalamra.

– SzJG találkozó: Lesz találkozó, méghozzá DECEMBER 5-én! A dátum biztos, a helyszíntől még megerősítést várunk (konkrétan azt, hogy állni fog-e akkor még a Petőfi Csarnok. Reméljük, hogy akkor igen). A találkozó tematikája Mikulás buli, az ajándék pedig mindenkinek SzJG-s mikulás sapka lesz. Bővebb infók és jegyek hamarosan.

Azt hiszem, hogy nagyjából ennyi. Nem, mégsem, mert valamit ígértem a twittereseimnek. Állítólag minden dedikáláson készült fotón pontosan ugyanúgy nézek ki. Nem tudom, miért írjátok ezt nekem.. 

Tehát “állítólag” minden fényképen ugyanolyan vagyok, és erről a titokról érdeklődtetek, hogy mégis hogyan lehetséges. Így aztán következzen a “minden fotón ugyanolyan a fejem” tutorial, lépésről-lépésre, kielemezve. 

1. Nézz a fényképezőgépbe/telefonba/tabletbe.

2. Gondold végig, hogy mosolyogni szeretnél a képen, vagy komolynak tűnni. 

3. Gondolkodj ezen akkor is, amikor éppen készül a kép.

4. Sikerült. 

5. Ismételd meg ezt minden alkalommal, amikor fotóznak.

Remélem, hogy segítettem. 😀

És egy kicsit más… Hamarosan itt a nyári szünet, így az oldalamon is (mármint itt) megszaporodnak majd a bejegyzések, jön sok-sok off, mindenféle témában. Addig pedig felsorolnám azokat a felületeket, ahol aktív vagyok: 

Facebook (katt valamelyikre) 1, 2, 3, – ide minden fontos infó kikerül. 

Instagram  – hétköznapjaim filterezett képei, vattacukorszerű színvilággal és minimális életszerűséggel. De azért nagyon szeretem. 🙂

Tumblr – idézetek, képek. 

We Heart It – ez igazából az olvasói képek gyűjteménye, leginkább Instagramról és Twitterről. 

Twitter – a legkedvesebb helyem, 140 karakternyi szeretet. 🙂 Egy ideje lakatlanul (tehát követhető és retweetelhető vagyok). 

De mivel olyan egyszerű ennyi oldalt kezelni (hah), gondoltam jó lenne még valami. Szóval…

Hamarosan jövök nyári-off bejegyzéssel, lesz Ustream, ahol beszélgetünk egy kicsit (vagy sokat) mindenről, addig is kitartást az utolsó sulis napokhoz, hamarosan vége. 🙂

xxx Laura

Na jó, még valami eszembe jutott, de ez tényleg az utolsó. Az elmúlt időszakban sok olyan döntést hoztam meg, amivel kapcsolatban lehet néhány kérdés, én pedig igazán szívesen válaszolok. A bejegyzésemben ez a néhány sor kivételesen (első és utolsó alkalommal) nem az olvasóimnak szól, hiszen számos más felületen kommunikálunk napi rendszerességgel. Ez most egy kicsit másra vonatkozik. 🙂 Link

*Limp Bizkit – Ready To Go