VIII. SzJG találkozó infók

VIII. SzJG találkozó

 

A legutóbbi Ustream adásban már beszéltem róla, és a twitteren is kiírtam, hogy legnagyobb sajnálatunkra nem tudjuk a megszokott helyen, a Petőfi Csarnokban megtartani a következő SzJG találkozót, mert a helyszín nem működik tovább. 

A szervezőket, és engem is meglepett a hír, terveink szerint a decemberit még ott tartottuk volna, de sajnos erre már nincs lehetőség, így ezúton is szeretném megköszönni azt, hogy az elmúlt 7 (!) találkozót, egészen a kezdetektől a PeCsában tarthattuk, nekem örök emlék marad minden alkalom, és bízom benne, hogy nektek is. 🙂 Az eddigi találkozók képeihez katt arra, amelyik érdekel: I. SzJG találkozó, II. SzJG találkozó, III. SzJG találálkozó, IV. SzJG találkozó, V. SzJG találkozó, VI. SzJG találkozó, VII. SzJG találkozó

És akkor…

Örömmel jelentem be, hogy a VIII. SzJG találkozó új helyszíne és időpontja is megvan, találkozunk DECEMBER 6-án, az AKVÁRIUMBAN.

Bővebben a helyszínről: katt

Amit a rendezvényről és az új helyszínről tudni kell:

A találkozó december 6-án (vasárnap) lesz, 10h-tól 17h-ig.

A helyszín: Akvárium Klub, Budapest, V. kerület, Erzsébet tér 12.

Jegyeket kizárólag elővételben lehet kapni/rendelni a budapesti L&L könyvesboltban. Nagyon fontos, hogy a helyszínen nem lesz jegy, csak elővételben kapható. A jegyértékesítés hamarosan megkezdődik, és minden oldalunkra ki fogjuk írni. 

A belépő ára 2490 Ft. A jegy minden programot magában foglal 10h-tól 17h-ig (ajándék SzJG mikulás sapka a belépéskor, tánc Kurucz Benjivel, író-olvasó találkozó, ingyenes ruhatár, tombola, kreatív DIY sarok, fotózás, valamint minden további program)

A programok: A VIII. SzJG találkozó tematikája a Mikulás buli 🙂 Hamarosan megmutatjuk a szórólapot a részletekkel. 

Nagyon fontos, hogy az új helyszín befogadóképessége nem egyezik a Petőfi Csarnokkal, így előfordulhat, hogy a jegyek hamar elfogynak, ezért a szervezők azt tanácsolják, hogy akik mindenképpen szeretnének jönni, időben jelezzék a könyvesbolt felé, mert sajnos azután, hogy kiírjuk, megtelt a rendezvény, nem tudnak több jegyet értékesíteni.

Ami várható a találkozón:

Mindenki Mikulás sapkában lesz (ez ajándék a belépéskor, nem kell külön hozni!)

Kérdezz-felelek velem

Tánc 

Kihívás (a nagy sikerre való tekintettel ismét kihívás elé állítunk benneteket)

DIY (csináld magad) dekorációk és ajándékok tanítása

Csoportos kvízek/tesztek

Fotózkodás a Mikulással (az igazit sajnos nem tudom elhozni nektek, mert rengeteg dolga van december elején, de ígérem, hogy egy nagyon khm, fotogén helyettesét hívom a helyszínre :D)

A helyszínről: 

Az Akvárium nagytermében tartjuk a találkozót, a helyszínen van ruhatár (a használata benne van a belépőjegy árában), mosdók, és büfé is. A rendezvényre kizárólag jeggyel lehet bemenni. Azoknak a szülőknek, akik részt szoktak venni a találkozón, nagyszerű hírem van, az új helyszínen kényelmesen (!), fotelekben lehet ülni, ahonnan belátható a színpad és az egész terem is. 🙂 Az előtérben a megszokott módon az L&L könyvesbolt standja (könyvek, továbbá SzJG, Bábel, Asz, Bexi, és akkor már Illúzió termékek) mellett a Kreatív sarok is helyet kap. 

Az elmúlt napokban többször jártam a helyszínen, és nagyon boldog vagyok, hogy itt tartjuk a következő találkozót, szerintem fantasztikus hangulata lesz. 

Az Akvárum megközelítése nagyon egyszerű, a Deák téren található, így tömegközlekedéssel is könnyen elérhető. Azoknak az olvasóimnak, akik messzebbről jönnek, azt tanácsoljuk, hogy találkozzatok előtte egymással, mert együtt könyebben megtaláljátok az új helyszínt. 

Akik egyedül jönnének: Nyugodtan, az SzJG találkozókon mindig olyanok a programok, hogy egyszerűen és gyorsan össze tudtok ismerkedni egymással. 🙂 

Hamarosan feltöltjük a szórólapot, és megkezdődik a jegyértékesítés. 

xxx Laura