Twitter, 20000

twitterkep

Öt év a twitteremen: 42000 tweetet írtam, 11000 tweetet favoltam, 22800+ követőm lett és 20000 felhasználót követek. 🙂

És bár mindegyik közösségi oldalamat nagyon-nagyon szeretem, mégis a twitter a kezdetek óta (vagy mondhatnám, hogy a Kezdet óta) különösen fontos szerepet tölt be az életemben, mert ott tartom a legaktívabban a kapcsolatot az olvasóimmal. Mondjuk öt év alatt szinte valamennyi közösségim leelőzte a twittert (követőszámban, vagy lájkokban), de egyáltalán nem bánom, főleg, mert a twitteren számomra az a legkevésbé érdekes, hogy engem mennyien követnek. A napokban viszont elértem a húszezer követést, ami azért hihetetlenül klassz, mert így pontosan húszezer (na jó, azóta már egy kicsit több) twitteresre látok rá a nap bármely szakában. És nekem ez jó. Így nem csupán azt kapom meg, amin megjelölnek, vagy amit rólam, esetleg a könyveimről írnak, hanem mindent. De tényleg mindent. Mert érdekel. Szeretem ezt az oldalt, és szeretem látni, hogy miket tweeteltek, random favolgatni dolgokat, vagy esetleg válaszolni valamire, csak úgy.

Öt év alatt összesen kétszer kellett tiltanom valakit az oldalamról, és engem is kb. ennyiszer tiltottak le (viszont az nagyon vicces volt :D), részt vettem trendelésekben (szegény 1D-sek, egyszerűen nem tudtunk világtrendet csinálni, pedig többször besegítettem, amikor kérték), nem maradtam le kb. egy klippremierről sem, nincs olyan sorozat, amit ne spoilerezett volna el valaki nekem véletlenül :D, néztük együtt a jó és kevésbé jó tv műsorokat, filmeket, meg tweeteltünk, úgy kb. mindenről. 😀  És ami a legfontosabb, hogy akkor, amikor olyan időszakom volt, hogy különböző okok miatt mindegyik oldalamat offoltam egy kicsit, a twitterre akkor is benéztem. 🙂 Ott voltam, csak nem írtam ki semmit.

És hogy kb. miről van szó a twitteremen? Az égvilágon semmiről, de éppen ezért szeretem. Semmi filter, semmi időzítés, semmi görcsös posztolni akarás, statisztika figyelése, vagy egyéb baromság, ami az összes többi közösségit olyan erőltetetté teszi (természetesen adminként, nem felhasználóként).

Szóval ez csak úgy van, tele hétköznapi dolgokkal.

Mint az edzés…

Vagy egy sima péntek…

Vagy egy fura álom…

Vagy amikor ügyes vagyok…

Vagy amikor megint ügyes vagyok…

Vagy amikor megpróbálom a jó oldalát nézni a dolgoknak…

Vagy amikor rossz napom van…

Vagy amikor szenvedek…

Vagy egy átlagos vasárnapi tweet…

Vagy amikor leesik a hóember feje…

Vagy a kérdezz-felelek bejegyzések…

Vagy amikor fura dolog történik…

Vagy amikor érdekességet tapasztalok…

Vagy amikor nem szeretnék egyedül nevetni…

Vagy amikor csak úgy beszélgetünk…

Vagy amikor valami vicces történik…

Vagy az élet nagy kérdései…

Vagy amikor le kell reagálnom valami egészen érthetetlen dolgot…

Vagy amikor félreértés történik…

Vagy a “hogy vagy?” tweetek…

Vagy amikor látom, hogy mennyire örültök a követésnek. 🙂

Köszönöm szépen, hogy… nem. Igazából mindent nagyon köszönök! 🙂

Hamarosan lesz Ustream, és hozom az infókat a Bexi 4 megjelenéséről, valamint a IX. SzJG találkozóról.

xxx Laura