IX. SzJG találkozó

IX. SzJG találkozó, május 29-én az Akváriumban!

Megérkezett a májusi, IX. SzJG találkozó szórólapja, március 11-től (péntek) pedig megvásárolható/megrendelhető a belépőjegy a budapesti L&L könyvesboltban.

A könyvesbolt elérhetősége IDE KATTINTVA található. A jegyeket kizárólag elővételben lehet megvásárolni, az utolsó találkozóra rekordidő alatt elfogytak a jegyek, így a szervezőkkel mindenkit arra szeretnénk kérni, hogy időben jelezze a könyvesbolt felé, ha jegyet vásárolna, szeretné elrakatni, mert előfordulhat, hogy hamar elfogy, és sajnos akkor nem tudunk mit csinálni, az eseményre annyian férünk be, amennyi jegy értékesítésre kerül. Az előző, decemberi találkozó képeit ITT TALÁLJÁTOK.

És akkor a csodálatosan szép (és csodálatosan rózsaszín) szórólap a programokkal:

szjgnyarkoszontotalalkozo

A programok: Érkezés az Akváriumba, utána egy rövid köszöntő következik, ahol a két műsorvezetővel, Dorinával és Rolival köszöntünk mindenkit.

Utána Bingó következik (SzJG, Bábel, Asz, Bexi válaszokkal).

Bingó után tánc Kurucz Benjivel 🙂 A fotó az V. SzJG találkozón készült, ahol sárga sapka volt ajándékba. A belépéskor kapott ajándéknak most is nagy szerepe lesz a táncnál, mindenki színes SzJG kalapot fog viselni… 🙂

A tánc után az “Elfogadod a kihívást?” következik, ez az egyik legnépszerűbb SzJG találkozós program, és nem csak azért, mert általában ezen van a legnagyobb nevetés, hanem mert itt olyan feladatokat kaptok, hogy rengeteg új olvasót ismerhettek meg. 🙂

Kihívás után kérdezz-felelek velem, ilyenkor beszélgetünk egy órát, általában mindenről. 🙂

Kérdezz-felelek után csapatverseny következik, és ahogyan a szórólapon is jeleztük a szervezőkkel, hozzatok magatokkal sok színes filcet, mert szükség lesz rá.

Utána Igaz-Hamis kvíz lesz, ami a könyveimmel kapcsolatos játék, majd kihúzzuk a tombolát (benne van a belépő árában, a karszalagon lévő számsor a tombola). Ezek után a fotózással zárjuk az eseményt, ami általában jó hangulatban telik. Néha túl jó. Esetenként vállalhatatlanul jó. 😀

A találkozó alatt az előtérben megtalálható az L&L könyvesbolt standja, a könyveimmel és a könyveimhez tartozó termékekkel, továbbá az előtérben mindenkit sok szeretettel vár a “Kreatív sarok”, ahol mindenféle klassz dolgot tudtok készíteni. Mi már nagyon készülünk a találkozóra (előtte természetesen Nélküled megjelenés lesz).

Március 11-től megvásárolható a IX. SzJG találkozóra a belépő az L&L könyvesboltban (a jegy minden programot magában foglal), aki szeretne jönni, vagy érdekli az esemény, mindenképpen időben jelezze a könyvesboltnak. 🙂

Fontosnak tartom elmondani, hogy aki nem tud kit hívni a találkozóra, ne aggódjon, jöjjön nyugodtan, mert SENKI nem lesz egyedül. A twitteren, facebookon, instagramon, valamint az esemény oldalán azonnal találtok olyan társaságot, akik szívesen bevesznek a bandába, az elmúlt években számtalan ilyen esetet láttunk a szervezőkkel, és elmondhatatlanul boldogok vagyunk attól, hogy ilyen fantasztikus közösség alakult ki.

És akkor mutatom a szórólapot újra, mert olyan szép lett. 🙂

12670393_569433016557852_891902287761617369_n

Május 29. Nyárköszöntő SzJG találkozó. 🙂

Hamarosan jövök…

xxx Laura