Nélküled – Veletek

Megjelent a Nélküled (Bexi-sorozat 4.), a mai naptól minden könyvesboltban megtalálható a kötet. 

A rendeléshez katt bármelyik könyvesbolt nevére: Alexandra, Bookline, Libri, LíraL&L könyvesbolt

Nelkuled_B2_plakat

És akkor a dedikálásról… Köszönöm, köszönöm, nagyon köszönöm azt, hogy ennyire sokan, ilyen türelemmel vártatok, siettem, ahogy tudtam, a tervezett 14h helyett délelőtt 11-kor elkezdtem, és egészen este 10 óráig tartott a dedikálás. Egyszerűen elképesztő volt az egész nap, fantasztikusak vagytok! Köszönöm a szülőknek és nagyszülőknek a türelmet, és természetesen az olvasóimnak, akik kitartóan, átlagosan 2-5 órán keresztül várakoztak.

A dedikáláson készített fotókat feltöltöttem IDE

Néhány videó a dedikálásról:

😀

Volt sátrazás… 🙂

Írtam igazolást a délelőtt érkező olvasómnak… 🙂 (Utólag megtudtam, hogy szülői igazolásként el is fogadták, ezt külön köszönöm, és sok szeretettel üdvözlöm a tanárnőt!)

És volt sok-sok-sok ölelés 🙂

Nagyon-nagyon köszönöm a rengeteg születésnapi ajándékot és köszöntést!

Nagyon szepen koszonom! ????❤️

A photo posted by Leiner Laura (@leinerlauraofficial) on

Nagyon sokan kérdeztétek, hogy mit csináltam a születésnapomon, és hogy telt a nap. Igazából a dedikálásról majdnem éjfélkor értem haza, másnap pedig, akármi is volt a tervem eredetileg, végül úgy döntöttem, hogy nem bírok felkelni… Szóval nagyjából így néztünk ki:

Végezetül pedig, szeretném őszintén megköszönni, hogy a visszajelzések alapján ennyire nagyon szeretitek az új kötetet. (Fél év múlva jön az 5. rész.) Mindenkinek nagyon jó olvasást a Nélküledhez, és persze márkcsintás. 😀

????❤️❤️ @muke4ever_ fantasztikus Bexi rajza! nagyon szepen koszonom ???? #bexisorozat #nélküled

A photo posted by Leiner Laura (@leinerlauraofficial) on

Hamarosan jövök…

xxx Laura