Valahol – megjelenés infók :)

Valahol_borito.indd

Október 15-én hivatalosan is megjelenik a Valahol (Bexi-sorozat 5.), előtte egy nappal pedig már megvásárolható a kötet az L&L könyvesboltban. Aki nem tud személyesen ellátogatni a könyvesboltba, a következő módon tudja előrendelni a könyvet.

Az L&L könyvesbolttól előrendelt kötetek már október 14-én megérkeznek, a rendeléshez Valahol karszalag és dedikált kártya is tartozik.

Valahol (Bexi-sorozat 5.) – előrendelés #bexisorozat

A photo posted by L&L könyvesbolt (@ll_konyvesbolt) on

Dedikálás ezúttal nem lesz, erről bővebben ITT írtam, de mivel a szervezőkkel szeretnénk, ha emlékezetes maradna nektek a Valahol megjelenése, úgy döntöttünk, hogy aki személyesen ellátogat az L&L könyvesboltba október 14-én, az ajándék karszalag, márker pecsét, és dedikált Valahol kártya mellé kap még egy meglepetést. Leszerveztünk a helyszínre egy greenbox fotózást, csodálatos Bexis háttérrel, ami elé beállhattok (egyedül, vagy akár csapatban), készül rólatok egy kép, dátummal, helyszínnel és az esemény feliratával, a fotót pedig ott a helyszínen meg is kapjátok emlékbe, azonnal elvihető, és természetesen ez ajándék, tehát jár a könyvesboltban vásárolt kötethez a karszalag, kártya és pecsét mellé. 🙂 Bízom benne, hogy szeretni fogjátok a greenbox fotózást, szerintem nagyon klassz dolog (főleg a Bexi háttér miatt, és persze mert azonnal megkapjátok, és elvihetitek magatokkal).

A héten igyekszem megmutatni egy streamben, hogy pontosan milyen lesz, és hogy működik majd a dolog, ezért mindenképpen csinálunk hamarosan egy élő adást, amikor rajtam teszteljük majd a próbafotózást. 😀 A live stream a periscope alkalmazáson nézhető (az appot letöltve keressetek meg rajta, @leinerlaura), de az adást be fogom linkelni valamennyi oldalamra, és biztos, hogy felveszem, így visszanézhető lesz, ha esetleg még suliban vagytok, vagy nem megfelelő az időpont. Én már nagyon várom a Valahol megjelenését, és szeretném megköszönni, hogy a tartalom felöltése után túlpörgött minden oldalam, és alig győztem átolvasni a kommenteket és reakciókat. 🙂 Fantasztikusak vagytok!

Még 3 dolog gyorsan, a bejegyzés végére.

Az első, hogy a X. SzJG találkozó második napjára (december 18.) a jegyek háromnegyede már elment, így akit érdekel az esemény, mindenképpen jelezze időben, nehogy lemaradjon róla, mert nem tudjuk, hogy meddig lesz még kapható a jegy, előfordulhat, hogy (megint) nagyon hamar elfogy. A találkozóról bővebben ITT OLVASHATTOK.

A másik dolog, hogy a Valahol a héten már előrendelhető lesz mindenhol, tehát az Alexandra, Libri, Líra oldalán is. Amikor látok majd linkeket, ki fogom tenni az oldalaimra. 🙂

Végül pedig. Valahol részlet vasárnap várható, ide fogom feltölteni, a honlapomra.

Hamarosan jövök…

Ó, és még valami. A Valahol tartalmából nem világos, hogy kit választ Bexi, és mi fog történni, de ígérem, a kötet legelején kiderül, hogy lesz-e séta. 😀 Viszont, még a megjelenés előtt szeretném megköszönni, hogy április óta ennyi mémet, elképesztően jó humorú tweetet és kommentet küldtetek Tomival és a hobbijával kapcsolatban, azt hiszem, hogy ez volt eddig a kedvenc “két könyvem megjelenése közti időszakom”. Imádtam ezt a fél évet, és köszönöm nektek, hogy ennyire viccesen telt. 🙂
twitterkomment
A napokban jövök egy élő adással a periscope-on, vasárnap pedig hozok egy kis Valahol részletet. 🙂
xxx Laura