Az Egyszer után

Megjelent az Egyszer, amivel véget ért a Bexi-sorozat. Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a kötet fantasztikus megjelenését, óriási élmény volt számomra, hogy ilyen sokan eljöttetek az L&L könyvesboltba, és órákat vártatok türelemmel.

#egyszer #nagyonhosszúsor #l&lkönyvesbolt

A post shared by Lexi Rocker (@lexi_rocker) on

Nagyon köszönöm, feledhetetlen nap volt. Szeretném továbbá megköszönni azt az elképesztő mennyiségű pozitív üzenetet/mailt/tweetet,  amit a befejező kötetről írtok nekem, a visszajelzéseitek alapján abszolút kedvenc lett az Egyszer a sorozat részei közül. Nagyon-nagyon köszönöm!

Lapozható boomerangok a megjelenésről  (A videó megnézése után a jobb nyíllal lehet megnézni a következőket)

tegnapi #egyszer megjelenes ????

A post shared by Leiner Laura (@leinerlauraofficial) on

tegnapi #egyszer megjelenes ❤️

A post shared by Leiner Laura (@leinerlauraofficial) on

Óriási sikere volt a #márker autónak is, köszönöm a rengeteg képet, amit feltöltöttetek az instára, facebookra, twitterre, snapchatre… 🙂 Az autó péntek estig (május 19) tekinthető meg az L&L könyvesbolt előtt.

❤❤❤❤ #marker #bexisorozat #szeretjukazirononket

A post shared by ❤????Darányi Réka❤???? (@daranyi.reka) on

Az Egyszer a megjelenést követően már minden könyvesboltban kapható. 

❤️ #egyszer #bexisorozat @libri_konyvesboltok

A post shared by Leiner Laura (@leinerlauraofficial) on

???? @ll_konyvesbolt #bexisorozat #egyszer

A post shared by Leiner Laura (@leinerlauraofficial) on

Nagyon köszönöm, hogy velem voltatok az egész sorozaton át, Bexiék története az utolsó kötettel lezárult. De tudjátok… Valaminek a vége mindig valaminek a kezdete is. Idén kezdődik egy új sorozatom, amiről még semmit nem mondanék, hiszen csak most jelent meg az Egyszer, viszont rengeteg kérdést kapok ezzel kapcsolatban, így megemlítettem ebben a bejegyzésben. Lesz új sorozat, a nyár végén hozom az első infókat róla. ❤️

Óriási megtiszteltetés, hogy a HVG megkeresett, és interjút készített velem. A cikk IDE KATTINTVA érhető el, én borzasztóan élveztem a beszélgetést, és nagyon köszönöm a lehetőséget.

És címlapon voltam! 😀

Nagyon szerettem ezt az interjút! 🙂

Interjú Laurával a hvg.hu-n????????????????

A post shared by ????LEINER LAURA FANOLDAL???? (@leinerlaura.idezetek) on

Még valami a végére. A Nélküled és a Valahol is döntős az Aranykönyv szavazáson. Hihetetlenül nagy elismerés számomra, hogy mindkét Bexi-kötet szerepel a Top10 mezőnyben, és külön szeretném elmondani, hogy a kategória valamennyi jelöltjével hatalmas megtiszteltetés egy listán szerepelnem. Az utolsó körben újra lehet szavazni (mindkét Bexi-kötetre), a képre kattintva megnyílik az Aranykönyv szavazása. Mindenkinek nagyon köszönöm! ❤️

Köszönöm, hogy elolvastátok a bejegyzést, nagyon jó olvasást kívánok az Egyszerhez, és aki még nem jutott hozzá a kötethez, vigyázzon a spoilerekkel, minden tele van vele.

Hamarosan jövök…

xxx Laura