Aranykönyv, Nélküled, Valahol, Egyszer

Lezárult az idei Aranykönyv szavazás, a tegnapi napon pedig kihirdették az ifjúsági kategória nyertesét. Elképesztően boldog vagyok, és szeretném mindenkinek megköszönni, hogy szavazott a Bexi-kötetekre. A Nélküled második helyezést ért el, a Valahol pedig megnyerte az idei Aranykönyv díjat.

The Wire Wow GIF - Find & Share on GIPHY

X-Men Wow GIF by 20th Century Fox Home Entertainment - Find & Share on GIPHY

Happy Tom Cruise GIF - Find & Share on GIPHY

Nagyon-nagyon-nagyon köszönöm! Az Útvesztő, az Örökké, a Késtél és a Hullócsillag után a Valahol is Aranykönyves regény lett! 

A díjat június közepén kapom meg, és természetesen megtekinthető lesz az olvasóim számára az L&L könyvesboltban, lehet vele fotózkodni, nyugodtan kérjétek el, ott lesz, és rátok vár majd, hiszen ezt a díjat ti nyertétek meg a könyvnek (és Nagy Márknak).

Veronica Mars Wink GIF - Find & Share on GIPHY

Szeretném továbbá megköszönni, hogy ennyire szeretitek a Bexi-sorozat befejező kötetét. Soha, egyik könyvem után sem kaptam ennyire szép, és megható üzeneteket, mint az Egyszer megjelenése óta. Hihetetlen boldogságot érzek, és nagyon hálás vagyok nektek mindenért!

És persze köszönöm, hogy a márkerek elárasztották a Say It és az Idlewild videókat kommentekkel, egyszerűen elképesztőek vagytok! 😀 Nem biztos, hogy a két bandának ugyanannyira szórakoztató ezt látni, mint nekem, viszont én nagyon örültem, amikor láttam. 🙂

Érdemes megnézni a kommenteket mindkét videónál, 100% PTNMSZ. 😀

Köszönöm, hogy elolvastátok a bejegyzést, sok sikert kívánok a suliban a hajrához, kitartást mindenkinek, hamarosan itt a szünet! 🙂

Chevy Chase Vacation GIF - Find & Share on GIPHY

xxx Laura