XII. SzJG találkozó

December 17-én tizenkettedik alkalommal kerül megrendezésre az SzJG találkozó! 🙂 

A karácsonyi találkozó a “White Christmas” fantázianevet kapta, ami azt jelenti, hogy mindenkit fehér színű ruhában várunk az eseményre. Miután kitaláltuk ezt a szervezőkkel, rájöttem, hogy ez igazából rám is vonatkozik.

Így természetesen én is fehérben leszek. 😀

A programról:

A karácsonyi találkozón lesz tánc Benjivel, betanulunk Hegyi Rolival egy karácsonyi számot – kicsit másképp, író-olvasó találkozó velem, “melyik LL karakter illik hozzád?” kvíz, amiben már új fiú is szerepel majd a trilógia első részéből… 🙂 És több olyan program, ami rólatok és nektek szól, hogy sokan megismerhessétek egymást, és eltöltsünk együtt egy szuper napot.

A jegy ára minden programot magában foglal, plusz belépéskor a meglepetés ajándékot, a tombolát, és a ruhatár használatát is. A nagyteremben lévő programok mellett az előtérben az L&L könyvesbolt standja is megtalálható lesz, továbbá kézműves foglalkozás, ahol karácsonyi dolgokat lehet készíteni. 🙂

A tavalyi karácsonyi találkozó ilyen volt:

A jegyeket október 16-án délelőtt 10h-tól lehet kapni/rendelni az L&L könyvesbolttól. Nagyon fontos, hogy akinek felkeltette az érdeklődését a találkozó, gondolja át, hogy szeretne-e jönni, mert az elmúlt eseményekre nagyon hamar elfogytak a jegyek, és előfordulhat, hogy ez most is így lesz. A jegyértékesítés hétfőn (október 16) délelőtt 10h-kor kezdődik a könyvesboltban személyesen (Budapest, 1136. Hegedűs Gyula u. 39.) vagy e-mailben (llkonyvesbolt@upcmail.hu). 

Mindenkit nagyon sok szeretettel várunk a XII. SzJG találkozóra – fehérben. 🙂

Hamarosan jövök…

xxx Laura