Ég veled – megjelenés előtt

Hamarosan Ég veled (Iskolák versenye-trilógia 1.), én pedig hoztam egy bejegyzést, amiben megpróbálom megválaszolni a leggyakrabban feltett kérdéseket a kötettel és a megjelenéssel kapcsolatban. 🙂

⌛ Az Ég veled a hivatalos megjelenés előtt, már december 5-én kapható lesz az L&L könyvesboltban.

Elérhetőség:
L&L könyvesbolt
Nyitvatartás: Hétfőtől-péntekig 10h-tól 18h-ig (december 5-én is 10h-tól 18h-ig)
Cím: Budapest, 1136. Hegedűs Gyula u. 39.
Telefonszám: 061-320-91-24
E-mail: llkonyvesbolt@upcmail.hu

⌛ Az L&L könyvesboltban a megjelenés napján a kötethez jár ajándékba Ég veled karszalag, dedikált kártya, és egy kizárólag erre az alkalomra készült lufi is.

⌛ Az L&L könyvesbolttól előrendelt kötetek várhatóan december 5-én megérkeznek. A rendeléshez a könyvesbolt karszalagot, és dedikált kártyát küld ajándékba. Az L&L könyvesbolt előrendelési információi:

Kedves Vásárlóink! Leiner Laura – Ég veled (Iskolák versenye-trilógia 1.) című kötetét az alábbi módon lehet előrendelni üzletünktől: 1. Kérjük, hogy küldje el előrendelését november 30-ig az llkonyvesbolt@upcmail.hu e-mail címre, TELJES NÉVVEL, CÍMMEL, TELEFONSZÁMMAL. Előrendelést kizárólag emailben tudunk felvenni. 2. A kötet ára 3499 Ft. 3. Fontos, hogy az előrendelések november 30-ig megérkezzenek, hogy átadhassuk a futárnak a csomagokat. 4. Az előrendelés várhatóan december 5-én meg is érkezik. 5. A rendeléseket a GLS futárszolgálat teljesíti, melynek költsége 1440 Ft. 6. A kötet/termék árát, valamint a szállítási költséget a futárnak kell fizetni a csomag átvételekor. 7. A kötet csak abban az esetben kerül kiszállításra, ha Ön kapott tőlünk egy visszaigazolt e-mailt. Amennyiben nem kap visszaigazolást egy-két napon belül, kérjük, hogy küldje el újra előrendelését. 8. Amennyiben terméket is szeretnének vásárolni, kérjük, hogy a könyvrendeléssel együtt küldjék el nekünk, hogy egy csomagként tudjuk feladni (egy szállítási költséggel). Termékeink az llkonyvesbolt.hu oldalon tekinthetők meg. 9. Sajnos csak Magyarországra tudunk rendelést teljesíteni. 10. Dedikált kötetet nem áll módunkban küldeni. 11. Könyvesboltunkban a hivatalos megjelenés előtt, december 5-én már megvásárolható lesz a kötet. Minden kedves Vásárló dedikált kártyát, karszalagot és csak erre az alkalomra készített ajándékot kap. Amennyiben ellátogatnak a üzletünkbe, NEM szükséges előrendelni a kötetet. 12. A kötet hivatalos megjelenése: 2017. december 6. Üdvözlettel L&L könyvesbolt

A post shared by L&L könyvesbolt (@ll_konyvesbolt) on

⌛ December 5-én, az L&L könyvesboltban NEM LESZ DEDIKÁLÁS, a jövő évi budapesti és vidéki dedikálásokkal kapcsolatban mindent ki fogok írni egy másik, későbbi bejegyzésben.

⌛ Akik első alkalommal jönnek a megjelenésre, fontos tudniuk, hogy előfordulhat kisebb várakozási idő, és esetleg sor is, de új sorozat első részénél ezt soha nem tudjuk előre felmérni. Mindenkitől türelmet szeretnénk kérni, és mindenkit nagyon sok szeretettel vár az L&L könyvesbolt.

⌛ Az Ég veled hivatalos megjelenése december 6.

⌛ Az Ég veled előrendelhető valamennyi könyvesbolt oldalán. Katt bármelyikre. 🙂

Alexandra       Bookline         Libri        Líra

És akkor néhány válasz a kötettel kapcsolatban. 🙂

⌛ Az Ég veled az Iskolák versenye-trilógia első része. A sorozat három részből áll.

⌛ A homokóra motívum, és a borítón lévő erdős grafika kapcsolódik a történethez.

⌛ Az Ég veled az első néhány oldal kivételével NEM ISKOLÁBAN JÁTSZÓDIK.

⌛ Ahogyan az SzJG után más volt a Bábel, a Bábel után az Akkor szakítsunk, az Akkor szakítsunk után a Bexi-sorozat, így a Bexi-sorozat után más lesz az Ég veled is. 🙂 Bízom benne, hogy az olvasóim lezárták magukban az eddigi könyveket, ahogyan én is, és nyitottak lesznek egy új főszereplőre, új történetre, új fiúra… És mindenre.

⌛ Az Ég veled terjedelme 432 oldal.

⌛ A kötet megjelenése előtt olvasható lesz részlet a könyvből, ide, az oldalamra fogom feltölteni.

⌛ Az Ég veled főszereplője Újvári Hanna.

⌛ Nagyon várom a megjelenést, és azt, hogy olvashassátok a kötetet. Köszönöm, hogy ekkora az érdeklődés a könyv iránt, és azt is, hogy ennyire sok pozitív visszajelzést kaptam a borítóval és a tartalommal kapcsolatban is. December 5-én megjelenés az L&L könyvesboltban.

Hamarosan jövök…

xxx Laura