2018 infók, SzJG találkozók, Remek, dedikáló út, Iskolák-versenye

#égveled

A post shared by Leiner Laura (@leinerlauraofficial) on

Rég volt bejegyzés, most pedig hoztam egyet rengeteg infóval arról, hogy mi várható ebben az évben.

Először is szeretném megköszönni az elképesztő mennyiségű üzenetet, képet, rajzot, és mailt, amit az Ég veled kötettel kapcsolatban küldtök nekem.

Elmondhatatlanul nagy öröm számomra, hogy ennyire szeretitek Hanna történetét, és nagyon köszönöm, hogy ez a könyv ennyire sokat jelent nektek. Nekem is. 🙂

Az instagram oldalamon igyekszem mindent megnézni, amin jelöltök, és rengeteg olvasói képet osztok meg, közben pedig az oldalam hamarosan eléri a 70000 követőt, ami elképesztő, és nagyon köszönöm nektek!

Az insta oldalamról annyit még mindenképpen fontosnak tartok elmondani, hogy az a személyes profilom, amit én kezelek. Az olvasóktól megosztott képeket mindig jelölöm névvel, vagy akár profillal is, a további tartalmak pedig a saját fotóim, és SEMMILYEN SZPONZORÁCIÓT VAGY EGYÜTTMŰKÖDÉST nem tartalmaznak, minden, amit kirakok (könyv, mozi, zene, program) a saját választásom és döntésem, ugyanúgy megvásárolom, mint bárki más, és egyszerűen csak azért osztom meg, hátha más is kedvet kap egy adott filmhez, vagy programhoz. 🙂 Ezt azért tartom fontosnak időnként leírni, mert az instán megszaporodtak a reklámok és fizetett hirdetések, nekem pedig soha nem volt, és nem is lesz olyanom.

Az idei év ismét nagyon sűrű lesz, de nagyon vártam már, és most leírom a menetét, hogy mire lehet számítani velem kapcsolatban 2018-ban.

Március 11-én kerül megrendezésre a XIII. SzJG találkozó, ami Az álarcosbál fantázianevet kapta. A találkozóról hozok hamarosan egy bővebb bejegyzést, a szórólapot viszont már most megmutatom, szerintem nagyon szép lett. A találkozóra a jegyet kizárólag az L&L könyvesboltban lehet megvásárolni és megrendelni, a jegyértékesítés és rendelés FEBRUÁR 5-én kezdődik.  (A rendeléssel kapcsolatban figyeljétek az L&L oldalait, ott lesznek bővebb infók.)

A márciusi SzJG találkozó után késő tavasszal dedikáló útra indulok, ennek a szervezése már javában zajlik. Igyekszünk úgy kiválasztani a helyszíneket, hogy minél több helyre ellátogathassak, és minél több olvasómmal találkozhassak. Borzasztóan várom a dedikálásokat, néhány héten belül véglegessé válik, hogy mikor hová megyek, és szórólappal együtt hozok egy hosszú és részletes bejegyzést róla.

Idén megjelenik új kiadásban a Remek! és Ez is remek! című könyvem, amire évek óta készülünk, de valahogy soha nem jutott rá idő a feszített tempó és más megjelenések miatt. A Remek! az első regényem volt, bőven az SzJG előtti időszakban íródott, 2005-ben jelent meg, most pedig, tizenhárom évvel az első kiadás után végre új borítóval, új szerkesztésben kerül kiadásra. Hihetetlenül várom, hogy a kezemben tarthassam, ez volt a legelső könyv, amit írtam, ezernyi módon és teljesen máshogy kötődöm ehhez a történethez, mint a többihez, mert… Mert ez volt az első, és nekem ott, akkor, és azzal kezdődött minden. Köszönöm szépen azoknak az olvasóknak a türelmet, akik tényleg évek óta várják az új kiadást, főként, hogy a második rész nagyon régóta nem kapható. Büszkén mondhatom, hogy idén érkezik. Már láttam a borítóját, és rettenetesen tetszik. Erről is hozok majd bejegyzést, borítóval és pontos megjelenéssel együtt.

Az év második felében tartjuk meg a XIV. SzJG találkozót (szeptember 8.-án), és természetesen érkezik az Iskolák-versenye második része is, azonban arról még nagyon korai beszélni, mivel összesen nyolc hete jelent meg az első rész, és jelenleg utánnyomás alatt van a könyv, tehát hamarosan újra mindenhol kapható lesz. 🙂

A facebookon lévő hivatalos csoportom újra aktív, az Ég veled megjelenését követő spoiler-veszély időszakában deaktiváltuk, hogy ne rontsuk el senkinek az élményt, de újra működik, így mindenkit sok szeretettel látunk. Az új tagokat szeretnénk kérni, hogy olvassák el a szabályzatot, abból rengeteg dolog kiderül arról, hogy ez a csoport miért van, és miről szól valójában. 🙂

Hirtelen ennyi jutott eszembe erről az évről, jönnek a találkozók, a dedikáló út (ami biztosan budapesti eseménnyel zárul), a Remek! és Ez is Remek! új kiadása, és persze JÖN AZ ISKOLÁK VERSENYE-TRILÓGIA MÁSODIK RÉSZE.

És a végére… Nagyon-nagyon köszönöm, hogy a Bexi-kötetekben megismert zenék után az Ég veled elején lévő Avenged Sevenfold szám videója alatti top kommentek között is (felismerhetően) sok olvasóm jelent meg, és írt oda üzenetet, tulajdonképpen a könyvemről. Elképesztőek vagytok, minden alkalommal, amikor valamelyik számot hallgatom a youtube-on, belefutok ezekbe a kommentekbe! 😀

(Ó, igen, ez nem teljesen tartozik ide, de ha már zenéről volt szó, akkor van új Blue October szám, én imádom, folyamatosan ez pörög nálam, szóval, ha valakinek tetszett a Say It, szerintem ez is fog. Itt a link.)

Hamarosan jövök a találkozós bejegyzéssel és a dedikálás infókkal is.

És persze mindenkinek kitartást kívánok a félévhez, túl vagytok a tanév felén, már nincs olyan sok hátra, gondolok rátok!

xxx Laura