XIII. SzJG találkozó

Az L&L könyvesboltban a mai naptól kapható a jegy a XIII. SzJG találkozóra. Jegyeket korlátozott számban személyesen a könyvesboltban, vagy emailben lehet megrendelni az llkonyvesbolt@upcmail.hu címen.

A belépőjegy ára 3190 Ft, ami minden programot magában foglal (az összes műsoron való részvételt, ruhatárat, tombolát, ajándékot az érkezéskor). Akik régóta járnak találkozóra, már jól ismerik az eseményt, azonban az új látogatóknak szeretném néhány mondatban összefoglalni, hogy miről szól a rendezvény. Ez a XIII. SzJG találkozó, és mint az eddigi alkalmakkor, most is valamilyen tematikára épül. Volt már többször karácsonyi, mikulás, halloween, nyárköszöntő…  a mostani találkozó fantázianeve pedig Az álarcosbál, ami azt jelenti, hogy belépéskor mindenki kap egy ajándék álarcot, amit viselhet a rendezvény alatt. Természetesen nem kötelező, de 1-2 programban kifejezetten fogjuk kérni, hogy vegyétek fel, mert úgy lesz igazán látványos, és vicces.

A találkozó az Akvárium klubban kerül megrendezésre, ami azt jelenti, hogy azon a napon délelőtt 10h-tól egészen délután 17h-ig csak mi vagyunk ott. Kísérők a rendezvényre belépő nélkül nem jöhetnek be, de az Akváriumban van lehetőség kényelmesen várakozni a felső szinten. A jegyeket kizárólag elővételben lehet megvásárolni az L&L könyvesbolttól. 

A programokról:

Az SzJG találkozók célja a kezdetek óta az, hogy az olvasóim jobban megismerhessék egymást, összebarátkozzanak, ehhez biztosítunk évente két alkalommal 1-1 napot, amit együtt töltünk. Elképesztő, hogy az évek alatt milyen barátságok alakultak ki, a mai napig kapok üzeneteket arról, hogy ott ismerkedtetek meg egymással, és azóta is tartjátok a kapcsolatot. A programokat szándékosan úgy alakítjuk a szervezőkkel, hogy akik egyedül érkeznek, ne maradjanak társaság nélkül, és könnyen megismerkedhessetek egymással. A XIII. találkozón is lesznek ilyen alkalmak, például a “mindenki álarcban” műsor, ennek a célja, hogy minél több olvasóval beszélgessetek és ismerkedjetek. A könyveimmel kapcsolatos programok közül az LL bingó és a melyik LL könyvben szerepelnél? kerül megrendezésre. Többen kérdeztétek, hogy mi történik akkor, ha eddig nem minden könyvemet olvastátok, és hogy érdemes-e így eljönnötök. Természetesen igen, nyugodtan részt lehet venni a találkozón akkor is, ha valaki nem olvasta az összes regényemet, a szervezők a feladatokat szándékosan úgy állítják össze, hogy mindenki egyszerűen megoldhassa, és nem spoilerezzük el a történetet. (Nyilván előfordul olyan nem várt pillanat is, amikor akaratunkon kívül valaki bekiabál egy óriási spoilert, legutóbb, a XII. SzJG találkozón pont volt egy ilyen Ég veled pillanat, de ezt igyekszünk a jövőben megelőzni. 😀 ).

A találkozón ezúttal kétszer is lesz kérdezz-felelek velem, mert a korábbi események alkalmával az volt a tapasztalat, hogy mindig nagyon sok kérdés lemaradt, és gyakran ismétlődtek is, ezért most ez egy picit máshogy fog működni. 🙂

😀😀😀🎈 koszonom szepen a kepet @leinerlaurabooks #szjgtalalkozo

A post shared by Leiner Laura (@leinerlauraofficial) on

És persze nem marad ki az évek óta egyik legsikeresebbnek számító program sem, a tánc Benjiékkel.

Ilyen volt a Halloween tánc:

Ez pedig a decemberi találkozó tánca:

A srácok most is nagyon készülnek, hogy egy klassz táncot tanítsanak be nektek, ezúttal álarcban… 🙂

Ezen kívül a programban szerepel még a fotózás (aki szeretné, velem 😀 ), ott lesz ismét a kreatív sarok, ahol mindenféle, most leginkább az álarcosbálhoz kapcsolodó kézműves dolgokat segítenek nektek elkészíteni, és természetesen részt vesz a találkozón az L&L könyvesbolt is.

Mindenkit nagyon sok szeretettel várunk, a jegyekről minden infó az L&L oldalain található.

(A találkozón a felsorolt programok kerülnek megrendezésre, dedikálás soha nincs ezen az eseményen, mert a szervezőkkel nagyon fontosnak tartjuk, hogy ez a nap ne arról szóljon, hogy sorban álltok. Én végig ott vagyok veletek, több alkalom is van arra, hogy találkozzunk, beszélgessünk, készüljön közös fotó, és idén lesz dedikáló körút, plusz budapesti dedikálás is, ami kifejetetten arról szól majd, hogy aláírjam a könyveket. 🙂 )

Hamarosan jövök…

xxx Laura