10 kedvenc – Mi ez?

Mivel rengetegszer találkozom azzal a problémával, hogy könyveket, filmeket, zenéket, programokat és hasonló dolgokat kerestek, főleg a csoportban, ezért úgy döntöttem, hogy hozok egy ilyen bejegyzés sorozatot, amiben összeírok ajánlásokat, hátha találtok köztük olyat, ami megtetszik nektek, vagy talán nem ismertétek, és kedvet kaptok hozzá. Ezek az ajánlások teljesen szubjektívek, és kizárólag azok a könyvek/filmek/programok stb. szerepelnek a bejegyzésekben, amiket vagy én is szeretek, vagy találkoztam velük valahol, és eszembe jutott, hogy esetleg érdekelne titeket.

Fontos, hogy könyvek és filmek terén nem kizárólag újdonságok szerepelnek majd a bejegyzésekben, egyrészt, mert olyan blogból rengeteg van, másrészt pedig, úgy gondolom, attól, hogy valami nem friss megjelenés, még lehet, hogy nem mindenki ismeri. Szóval ilyen vegyes, teljesen random dolgok várhatóak a 10 kedvenc menüben, remélem, hogy szeretni fogjátok. 🙂

(A bejegyzéseimbe minden azért kerül bele, mert szívből ajánlanom nektek, az oldalam semmilyen szponzorációt és felkérést nem tartalmaz, és ezzel a sorozattal nincs más célom, csak a tájékoztatás!)