10 kedvenc – 10 film, amit várunk (2018 tavasz/nyár)

10 film, amire várunk 2018 tavasz/nyár

Ebben a bejegyzésben 10 filmet hoztam nektek, amiket éppen most, vagy hamarosan játszanak a mozikban. A listában szereplő filmeket igyekeztem változatosan összeválogatni, több műfaj alapján. A plakátokra kattintva a film imdb oldala jön be, a leírások alatt pedig a trailert is megnézhetitek. Jó szórakozást! 🙂

Nap nap után

A 16 éves Rhiannon beleszeret egy különös lélekbe, akit csak A-nak hívnak, és minden egyes nap más ágyban, más-más testben ébred. A kettejük között kialakuló kapcsolat olyan erős, hogy elhatározzák, minden nap megkeresik egymást, pedig még csak nem is sejtik, mit és kit hoz a következő reggel. (A film David Levithan könyvéből készült, a kötet megjelent a Maxim kiadónál. Katt ide, ha a könyv érdekel)

Kivel nézd meg: barátnővel, aki szerette a Minden, minden című filmet.
Bemutató: Március 19.


Ready Player One

A valóságban nincs semmi jó. Szerencsére nem is kell törődnünk vele. 2044-ben már mindenkit beszippant a világot átfogó virtuális játék, az OASIS, amelyben mindenki a maga választotta avatárjával vehet részt: és nem szembesül semmi rosszal, ami a játékon kívül várná. (A film Ernest Cline könyvéből készült, az Agave kiadónál jelent meg. Katt ide, ha a könyv érdekel)

Kivel nézd meg: Haverokkal, vagy idősebbekkel, akik ismerik a 80-as évek popkultúráját.
Bemutató: Március 29.


Éjjeli napfény

A rendkívüli szerelmi történetben a 17 éves Katie Price (Bella Thorne) extrém módon érzékeny a napfényre, nappal kényszerű szobafogságban, speciális ablakok mögé rejtőzve ábrándozik a normális életről. Éjjelente a fiatal lány átlagos tiniként éli az életét – amikor csak teheti, zenél, és a helyi állomáson gitározik az arra járóknak. Egyik este Charlie (Patrick Schwarzenegger) is felfigyel rá, akit Katie évek óta titokban csodál a szobája ablakából.

Kivel nézd meg: Barátnőkkel, vagy egy Bella Thorne rajongóval. 😀
Bemutató: Április 19.


Tűzgyűrű: Lázadás

John Boyega áll a TŰZGYŰRŰ: LÁZADÁS élén, amely a 2013-as, nagyszabású, szörnyes és robotos látványorgia méltó folytatása, melyben egy új nemzedék szeretne a világ legnagyobb hőseivé válni, hogy felvegyék a harcot a legnagyobb szörnyekkel, melyek valaha a bolygónk felszínén jártak.

Kivel nézd meg: Ha találsz bárkit, akinek tetszett az első rész, akkor vele. 😀
Bemutató: Április 5.


Bosszúállók: Végtelen háború

A Marvel mozis univerzumának egészét felölelő, tíz év eseményeinek tetőpontját jelentő Bosszúállók: Végtelen háborúban minden idők legnagyobb és leghalálosabb leszámolására kerül sor. A Bosszúállóknak és szövetségeseiknek mindent kockára kell tenniük, hogy megfékezzék a nagy erejű Thanost, aki egy szemvillanás alatt elpusztíthatja a világot.

Kivel nézd meg: Marvel-őrült ismerőssel.
Bemutató: Április 26.


Deadpool 2

Miután túlél egy csaknem halálos kimenetelű találkozást egy tehénnel, az eltorzult ábrázatú büfés szakács (Wade Wilson) azon fáradozik, hogy beteljesítve álmát ő legyen varázslatos városának legszexibb pultosa, s közben azzal is kénytelen megbarátkozni, hogy elveszítette ízl(el)ését.

Kivel nézd meg: Bárkivel, aki szerette az első részt.
Bemutató: Május 17.


Könyvklub

Mindig van új a nap alatt…még a hatodik X után is.
Diane (Diane Keaton), Vivian (Jane Fonda), Sharon (Candice Bergen) és Carol (Mary Steenburgen) egész életükben jó barátnők voltak. Diane nemrégiben vált özveggyé 40 év házasság után, Vivian nagykanállal eszi a férfiakat (reggelire), Sharon még mindig nem jutott túl évtizedekkel ezelőtti válásán, Carol 35 éve tartó házassága pedig finoman szólva ellaposodott. Miután azonban az általuk alapított könyvklubban a méltán híres erotikus regény, A szürke ötven árnyalata kerül terítékre, mindegyikükből előbújik a végzet asszonya. Új és régi szerelmek lángolnak fel, törnek a tabuk, no meg a férfiszívek – mert a szenvedélyhez sosincs késő.

Kivel nézd: Anyukáddal, nagymamáddal.
Bemutató: Május 31.


Kszi, Simon

Mindenkinek jár az igaz szerelem. Ám a tizenhét esztendős Simon Spier számára ez nem olyan egyszerű: családja és barátai még nem tudják, hogy meleg, ráadásul még csak nem is sejti, ki az az osztálytársa, akibe online belezúgott. A két ügy megoldása egyszerre lesz számára kacagtató, rémisztő és sorsfordító. (A film Becky Albertalli könyvéből készült, és a Libri kiadónál jelent meg. Ha a könyv érdekel, katt ide.)

Kivel nézd: Barátokkal, barátnőkkel
Bemutató: Június 21.


Solo: Egy Star Wars-történet

Szállj fel az Ezeréves Sólyomra és utazz egy messzi-messzi galaxisba egy vadonatúj Star Wars-történetben a galaxis legkedveltebb gazfickójával.

Kivel nézd: tesóddal, apukáddal, barátokkal, barátnőkkel, Star Wars rajongókkal.
Bemutató: Május 24.


Jurassic World: Bukott birodalom

Egy vulkánkitörés fenyegeti a megmaradt dinoszauruszokat Isla Nublar szigetén, ahol a Jurassic World kalandpark pusztulása óta szabadon élhettek.

Kivel nézd: Bárkivel. Mindenkivel. 😀
Bemutató: Június 7.


Köszönöm szépen, hogy elolvastátok a bejegyzést. Ha érdekelnek a további mozibemutatók, és a filmek megjelenése heti bontásban, akkor katt a mozipremierek.hu oldalra.

Hamarosan jövök…

Laura