Remek, Ez is remek 2018

Remek, Ez is remek!

Szerdától kapható (május 2.) az L&L könyvesboltban az első két regényem, a Remek! és az Ez is remek! új kiadása. A 2005-ben megjelent első kötet, és a 2008-ban megjelent második rész új borítót és új szerkesztést is kapott, továbbá az első rész végén található egy írói utószó tőlem, amit itt is megosztanék az olvasóimmal, hogy azok számára, akiknek a régi kiadás van meg, elérhető legyen a regény végéhez írt néhány gondolatom, tizenhárom évvel az első kiadás után. 🙂 Mindenkinek köszönöm a türelmet, akik évek óta vártak az új megjelenésre, főként a második kötetre, ami nagyon régóta nem elérhető.

A Remek! és Ez is Remek! (ahogyan eddig is) kizárólag az L&L könyvesboltban kapható, illetve rendelhető meg, továbbá magunkkal visszük a jövőhéten kezdődő dedikáló útra is. A könyv 14 éves kortól ajánlott, a kötetek ára: Remek! – 3190 Ft, Ez is Remek! – 3190 Ft.

Oldalszám: Remek! – 336 oldal

Ez is remek! – 400 oldal

Borzasztóan örülök az új kiadásnak, nagyon rágóta vártam rá, és elképesztően büszke vagyok, hiszen ez volt az első regényem. 🙂

A képre kattintva olvasható az írói utószó.

Köszönöm, hogy elolvastátok a bejegyzést, hamarosan kezdődnek a dedikálások, az év második felében pedig érkezik az Iskolák-versenye trilógia második kötete.

xxx Laura