Aranykönyv

Az Ég veled megnyerte az idei Aranykönyvet! Szeretném mindenkinek megköszönni a szavazást és a támogatást, borzasztóan boldog vagyok, és nagyon hálás az olvasóimnak, amiért hatodik éve nyertük meg a díjat, együtt, közösen.

Nagyon köszönöm! ❤️????⏳

A post shared by Leiner Laura (@leinerlauraofficial) on

Elképesztő érzés, és kimondhatatlanul boldog vagyok, hogy ennyire szeretitek a regényeimet, nagyon köszönöm nektek! Az Ég veled első helyezése mellett a Bexi-sorozat befejező kötete, az Egyszer a második helyen végzett. Mindkét regényemért nagyon izgultam, de végül őszintén örülök, hogy így alakult a sorrend (akkor is, ha az Egyszer a személyes kedvencem a Bexi-kötetek közül), mert az elmúlt években Bexiék már három díjat nyertek (Késtél, Hullócsillag, Valahol), és az Ég veled első helyezésével az SzJG, és Bexi-sorozat után az Iskolák versenye-trilógia is Aranykönyv díjas lett. Nagyon köszönöm!

Még nem tudom pontosan, hogy mikor kapom meg a díjat, de természetesen most is az L&L könyvesboltban hagyom néhány hétre az olvasóimnak, hogy megnézhessék, és ha szeretnének, akkor készítsenek vele fotót. Amint van erről bővebb infóm, mindenhová ki fogom írni. 🙂


Közben véget ért az idei dedikáló út, és szeretném megköszönni mindenkinek, hogy eljött, az összes helyszínen rengetegen voltunk.

Köszönöm hogy eljöttetek, köszönöm az ajándékokat, köszönöm, hogy gondoltatok rám, és azt is, hogy ennyire jó hangulatban telt az egész. És a türelmet! Külön köszönöm a türelmet, valamint azt, hogy kivártátok a sokszor órákig tartó sort.

#book #leinerlaura #szjg #ricsi #dedikalas

A post shared by Ég veled-2017.december 5.???? (@fogdbeaszad_rajongoi) on

A legtöbbször csak utólag láttam a fotókon a reakciótokat, hogy mennyire mosolygósak és boldogok voltatok, amíg aláírtam a könyvet, én pedig egyszerűen imádom ezeket a képeket. 😀

????❤️ #szeretemazolvasoimat #regram @mt.eszter

A post shared by Leiner Laura (@leinerlauraofficial) on

Köszönöm, hogy együtt voltunk, fantasztikus volt veletek! És azt is köszönöm, hogy sok olvasómmal 4-5 év után újra találkoztam. A kép alján pedig az egyik legszebb üzenet, amit valaha kaptam… 🙂

A dedikálásokon készült insta sztorikat elmentve megtaláljátok az oldalamon. A képen bejelöltem, hogy hol vannak. 🙂

És akkor pár szót az instámról.

????

A post shared by Leiner Laura (@leinerlauraofficial) on

Nagyon köszönöm, hogy több, mint 72000 követője van az oldalamnak! Igyekszem, ahogyan eddig is, olyan képeket posztolni, amik érdekesek lehetnek számotokra. A feltöltött 2000 fotónak legalább a fele az olvasóim által készített kép, amit láttam nálatok, és tetszett, ezért megosztottam a saját felületemen. Ezek a képek nagyon fontosak számomra, és borzasztóan sokat jelent nekem, hogy ennyi energiát fektettek a könyveim fotózásába, a karakterek lerajzolásába, hogy viszitek magatokkal utazásra, és hogy (sokszor elképesztően vicces) mémeket készítetek a könyveimmel kapcsolatban. Szeretem megosztani ezeket a fotókat, és nagyon sok ilyen regram található meg az oldalamon. A képeket, amiken jelöltök, mindig lájkolom, és a komment szekcióban is addig szoktam lájkolni a hozzászólásokat, amíg letilt az insta 😀 , a privát üzeneteket azonban már nem tudom kezelni, mert egyszerűen annyi jött, hogy soha nem érem be magam, úgyhogy ezzel kapcsolatban szeretném a megértést kérni, nem azért nem válaszolok, mert nem akarok, hanem mert több ezer beragadt üzenetem van ott.


Végezetül pedig, nagyon köszönöm a pozitív visszajelzéseket a Remek! és Ez is Remek! könyveimmel kapcsolatban. Mivel ez egy régi történetem új kiadása, nem is számítottam ekkora érdeklődésre, és főként ilyen nagyszerű fogadtatásra, szóval nagyon köszönöm nektek! A könyvekről bővebben ITT  olvashattok. És időközben már elérhető a két kötet ebook formátumban is minden felületen.


Mindenkinek nagyon sok sikert és kitartást kívánok az utolsó sulis hetekhez. A nyár elején hozom az infókat a Szeptember 8-án megrendezésre kerülő SzJG találkozóról!

Köszönöm, hogy elolvastátok a bejegyzést, hamarosan jövök!

xxx Laura