Melyik szeptember 8.? – XIV. SzJG találkozó

Szeptember 8-án kerül megrendezésre a XIV. SzJG találkozó az Akvárium klubban. Igen, szeptember 8-án…

Elkészült a szórólap, amin olvasható a részletes program.

Az eseményre a jegyeket július 16-tól lehet kapni, illetve rendelni, kizárólag az L&L könyesboltban.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján óriási az érdeklődés, a jegyek pedig korlátozott számban érhetők el, így a szervezőkkel azt kérnénk, hogy időben gondoljátok át, ha jönni szeretnétek, mert elképzelhető, hogy hamar elfogynak a jegyek. Az eddigi években soha nem sikerült még SzJG dátumon megtartani a találkozót, ezért ez a mostani alkalom különösen nagyon fontos számunkra, és hihetetlenül várjuk. 8 évvel a Kezdet megjelenése és 8 évvel a híres szeptember 8. után után, végre együtt tölthetjük ezt a napot.

A találkozó az Akvárium klubban kerül megrendezésre, ami azt jelenti, hogy azon a napon délelőtt 10h-tól egészen délután 17h-ig csak mi vagyunk ott. Kísérők a rendezvényre belépő nélkül nem jöhetnek be, de az Akváriumban van lehetőség kényelmesen várakozni a felső szinten. A jegyek a rendezvény helyszínén nem elérhetők, kizárólag elővételben lehet megvásárolni, vagy rendelni az L&L könyvesbolttól. 

A belépőjegy ára 3490 Ft, ami minden programot magában foglal (az összes műsoron való részvételt, a tombolát, ruhatár használatát, a meglepetés ajándékot az érkezéskor, és a kreatív saroknál készített díszeket). Ez a találkozó, ahogyan az elmúlt 13 alkalommal, most is valamilyen tematikára épül. Mivel az esemény dátuma szeptember 8, így természetesen a mostani találkozónk programjai leginkább az SzJG-hez és Cortezhez köthetők. Ez főként a táncban nyilvánul majd meg (a zeneválasztás nagyon SzJG-s lesz), illetve egy-egy kvíz programban, de senki ne izguljon, ha esetleg nem olvasta a sorozatot, mert a szervezőkkel úgy állítjuk össze a műsort, hogy mindenki számára élvezhető és érthető legyen. A kérdezz-felelek programban pedig természetesen a többi könyvemről is beszélgetünk majd, főként az Iskolák versenye-trilógiáról, mert valószínűleg azzal kapcsolatban lesz a legtöbb kérdés. 🙂

A programokról:

A kapunyitást követően lesz egy rövid köszöntő, majd kezdetét veszi a “Keress valakit, aki…” program, ahol az a cél, hogy különböző feladatok alapján minél több új ismerőst szerezzetek. Az SzJG találkozón, mint mindig, most is nagyon fontosnak tartjuk, hogy sok új barátot ismerhessetek meg, így aki egyedül érkezne a rendezvényre, jöjjön nyugodtan, garantáltan perceken belül talál társaságot, hiszen rögtön egy ilyen programmal kezdünk. 🙂 Ezt követően a “Sorold fel” következik, ami egy gyors kvíz a könyveimmel kapcsolatban (akár csapatban is részt vehettek benne). Ezek után a “Csak őszintén” program jön, amiről nem mondanék előre semmit, mert szeretném, ha meglepetés lenne, de garantáltan ez lesz a legviccesebb aznap. Déltől az egyik legnagyobb népszerűségnek örvendő program következik, a tánc. Az elmúlt években is imádtam az összes táncot, nem is tudnék választani, hogy melyiket szerettem a legjobban. A zene ezúttal az SzJG-hez fog kapcsolódni. Így néz ki, amikor táncol az Akvárium 🙂

😍 #szjgtalalkozo #ihopeyourehappy @blueoctoberband

A post shared by Leiner Laura (@leinerlauraofficial) on

A tánc után a “Remélem, Fekete-erdő” következik, amiről szerintem mindenki tudja, hogy mit jelent, majd lesz velem egy kérdezz-felelek, amikor is egy órán keresztül beszélgetünk. Utána a “Cortez, vagy nem Cortez” program következik, végül a tombolával és a fotózással zárjuk a napot. Nagyon fontos, hogy az SzJG találkozón soha nincs dedikálás, mert azt teljesen külön rendezvényen szoktuk tartani. 

Az eseményen lesz ismét kreatív-sarok, ahol most SzJG-s dolgokat segítenek nektek elkészíteni (a programot tartalmazza a belépő), továbbá a találkozón részt vesz az L&L könyvesbolt is.

Borzasztóan várom a találkozót, és azt, hogy újra együtt lehessünk. Ezúttal végre szeptember 8-án.

https://www.facebook.com/leinerlauraofficial/videos/1639963082740521/

 

Jegyek július 16-tól kaphatók az L&L könyvesboltban.

Hamarosan jövök…

xxx Laura