Maradj velem – előrendelés, megjelenés infók

⏳ Október 16-án jelenik meg az L&L könyvesboltban a Maradj velem (Iskolák versenye-trilógia 2.). Ez azt jelenti, hogy október 16-án 10h-tól 18h-ig a hivatalos megjelenés előtt már kapható a könyvesboltban a kötet, amihez Maradj velem feliratú karszalag, dedikált kártya, és a készlet erejéig kizárólag erre az alkalomra készült Maradj velem kulcstartó jár ajándékba.

Elérhetőség:
L&L könyvesbolt
Nyitvatartás: Hétfőtől-péntekig 10h-tól 18h-ig (október 16-án is 10h-tól 18h-ig)
Cím: Budapest, 1136. Hegedűs Gyula u. 39.
Telefonszám: 061-320-91-24
Honlap: llkonyvesbolt.hu

⏳ Az L&L könyvesbolt oldalán előrendelt kötetek mellé is jár a felsorolt ajándék, és az előrendelt csomagok várhatóan megérkeznek október 16-án. 

⏳ Az L&L könyvesbolt megjelenésen nincs dedikálás (dedikálás évente az országos dedidáló úton szokott lenni, általában tavasszal), azonban az L&L könyvesboltban én is ott leszek október 16-án, így tudunk találkozni és fotózni (aki szeretné, de természetesen nem kötelező 😀 ). Mindenkit sok szeretettel várok. 🙂 

⏳ A Maradj velem hivatalos megjelenése október 17, ez azt jelenti, hogy az L&L könyvesbolt kivételével, ahol már október 16-án elérhető a kötet, minden más könyvesboltban október 17-től kapható a regény.

⏳ A kötet előrendelhető a Librin, a Lírán, az Alexandrán, a Bookline-on és az L&L könyvesbolt megújult webshopjában is.

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm, hogy ekkora az érdeklődés a kötettel kapcsolatban, már tényleg csupán néhány hét, és folytatódik Hannáék története…

A megjelenés előtt hozom a Maradj velem részletet. 🙂

xxx Laura