Maradj velem – a megjelenés után

Megjelent a Maradj velem! 

Szeretném mindenkinek megköszönni, aki ellátogatott az L&L könyvesboltban tartott hivatalos megjelenésre. Köszönöm a türelmet, és azt, hogy órákig várakoztatok, a keddi napon délelőtt fél tíztől este hatig nem volt megállás. 🙂 A megjelenésről készült videókat és képeket az Instagram oldalamon lehet megnézni a mentett sztoriknál.

Köszönöm, hogy ilyen sokan voltunk a megjelenésen, és köszönöm, hogy ennyire nagyon szeretitek a trilógia második részét, szinte feldolgozhatatlan mennyiségű üzenetet kapok az instán a könyvről. 🙂 Köszönöm a rengeteg képet és sztorit, amin jelöltök, és azt is, hogy a spoileres részleteket és idézeteket szinte kivétel nélkül valamennyi oldal úgy tölti fel, hogy jelzi előre azok számára, akik csak később olvassák majd a regényt. Köszönöm, hogy ennyire figyeltek egymásra, ez borzasztóan sokat jelent nekem is. 🙂

View this post on Instagram

#maradjvelem Libri 😊⏳

A post shared by Leiner Laura (@leinerlauraofficial) on

Az L&L megjelenést követően a Maradj velem már minden könyvesboltban kapható, továbbá megjelent ebook formátumban is, letölthető a Google Play áruházból, és iBooks-on.

Mindenkinek nagyon jó olvasást kívánok a kötethez!