December

Elérkezett a december, én pedig hoztam egy bejegyzést arról, hogy mi várható még az év utolsó hónapjában.

Előtte azonban szeretném megköszönni, hogy a Maradj velem a megjelenés óta sikerlistás. Elképesztő érzés számomra, és nagyon hálás vagyok, amiért ennyire nagyon szeretitek Hannáék történetét.

View this post on Instagram

Boldogság ❤️⏳ Nagyon szépen köszönöm! #maradjvelem

A post shared by Leiner Laura (@leinerlauraofficial) on

És akkor a decemberről. 🙂

Az L&L könyvesboltba érkezik a karácsonyi kollekció, ami Cortezes, Nagy Márkos és Kornélos karácsonyi bögrékből és pulóverekből áll.

A karácsonyi darabok december elején érkeznek meg a könyvesboltba és a webshopba is.

Az L&L könyvesboltban továbbá van egy karácsonyi instagram tábla, amivel bárki fotózkodhat. Ha arra jártok, nyugodtan készítsetek képeket a táblával, és ha feltöltöttétek, akkor ne felejtsétek el jelölni rajta a könyvesbolt insta oldalát. Vagy az enyémet 🙂

Így néz ki a karácsonyi L&L tábla:

És ilyen, ha képet csináltok vele:

Szerintem nagyon klassz ötlet, és igazán hangulatos képeket lehet vele készíteni. 🙂

Ezen kívül még decemberben megérkeznek a jegyek a XV. SzJG találkozóra, ami február végén kerül megrendezésre, és a témája FILMES FARSANG lesz. A találkozó programjáról, bővebb információkról és pontosabban a jegyvásárlásról egy külön bejegyzést hozok majd, amiben mindent pontosan leírok, de annyit előre elárulhatok, hogy a beöltözős buli egész tematikája filmes lesz, és nagyon fontos, hogy filmes jelmezben gyertek.

Happy Big Bang GIF by CraveTV - Find & Share on GIPHY

Hamarosan hozom a találkozós bejegyzést. 🙂

Addig pedig, ha van kedvetek, gyertek a hivatalos facebook csoportomba, ahol könyveim mellett számos más témában beszélgetnek és segítik egymást az olvasóim, vagy nézzetek be a tumblr oldalamra.

Köszönöm szépen, hogy elolvastátok a bejegyzést.

xxx Laura