XV. SzJG találkozó

XV. SzJG találkozó

2019. február 17-én kerül megrendezésre a XV. SzJG találkozó! Jegyek 2019. január 8-án reggel 10h-tól kaphatók az L&L könyvesboltban, illetve az llkonyvesbolt.hu webshopon. Nagyon fontos, hogy a jegyeket kizárólag személyesen a könyvesboltban, vagy a könyvesbolt webshopján lehet megvásárolni. A nagy érdeklődésre való tekintettel jegyeket sajnos nem lehet elrakatni későbbre, mert az elmúlt találkozók tapasztalatai alapján előfordulhat, hogy nagyon hamar elfogynak a jegyek, így a szervezőkkel azt tanácsolnánk, hogy akit érdekel a program, és szeretne jönni, időben gondolja át, mert 2019. január 8-án megkezdődik a jegyárusítás. 

És akkor néhány gyakran ismételt kérdés a találkozóról:

Mikor lesz? 

A XV. SzJG találkozó 2019. február 17-én kerül megrendezésre. A rendezvény 10h-tól 17h-ig tart.

Hol lesz? 

A helyszín az Akvárium klub.

Mit jelent, hogy farsangi találkozó?

A XV. találkozó témája a filmes farsang, a program része pedig a jelmezverseny, így mindenkit beöltözve várunk, mert természetesen az úgy az igazi.

Muszáj beöltözni?

Igen, örülnénk neki. Rengeteg tippet lehet találni a neten, és ha valaki nem szeretne annyira nagyon látványos jelmezt, akkor egy egyszerűbb is megfelelő lehet, van néhány igazán felismerhető, de kevésbé kényelmetlen ötlet, a lényeg, hogy azért legyen valamilyen jelmez, mert ez egy farsangi találkozó lesz. 🙂 Ezzel kapcsolatban még hozok majd bejegyzést sok-sok ötlettel.

Mennyibe kerül a belépő? 

A belépő ára 3490 Ft, ami minden programot magában foglal.

Hol és mikortól lehet jegyet venni?

2019. január 8-án délelőtt 10h-tól kapható a jegy az L&L könyvesboltban, illetve az llkonyvesbolt.hu webshopon. Fontos, hogy a webshopra is akkor kerül fel a jegy, a főoldalon keressétek majd. 

Milyen programok vannak az SzJG találkozón? 

Az SzJG találkozó mindig valamilyen tematikára épül, a mostani filmes farsang lesz, így a programok fantázianeve is filmcímekkel kapcsolatos. A találkozókon mindig van kérdezz-felelek velem, amikor is az olvasói kérdésekre válaszolok, állandó program a tánc, ahol betanultok egy koreográfiát, van fotózás, továbbá olyan tesztek, kvízek, és feladatok, ami abban segít, hogy minél több érdekes emberrel ismerkedjetek meg, és sok-sok új barátot szerezzetek. Óriási büszkeség számomra, hogy az SzJG találkozók mostanra már arról is híresek, hogy hihetetlenül jó a hangulat, és mindenki nagyon sok új ismerőst szerez. 

Egyedül mennék, úgy is érdemes?

Mindenképpen, a találkozó elején rögtön olyan programokkal szoktunk kezdeni, ahol lehetőség van megismerni másokat, és csatlakozni hozzájuk. 

Dedikálás is lesz? 

Nem, az SzJG találkozón soha nincs dedikálás, azt mindig a külön dedikálásként meghirdetett eseményeken és dedikáló körúton szoktuk megtartani. De természetesen végig ott vagyok veletek az eseményen. 🙂

Van ruhatár? 

Igen, használata benne van a belépőjegy árában. 

Emailben is lehet jegyet rendelni?

Nem, jegyeket kizárólag az L&L könyvesboltban lehet megvásárolni, illetve az llkonyvesbolt.hu webshopon, január 8-án délelőtt 10 órától. 

Ez lesz az első találkozóm, de előtte azért szeretnék másokkal beszélgetni arról, hogy milyen, és lennének kérdéseim is.

A hivatalos facebook csoportomban nyugodtan írj ezzel kapcsolatban posztot, egészen biztos, hogy sokan segítenek. 🙂

Fiúk is szoktak SzJG találkozóra járni? 

Előfordul, hogy egy-egy fiú is eljön, ők viszont remekül járnak, mert több száz lánnyal töltik a napot. 😀

Az SzJG találkozón csak a Szent Johanna gimiről van szó?

Nem, az SzJG találkozókon minden könyvemről beszélünk. Az első találkozó idején még csak a Szent Johanna gimi kötetek jelentek meg, ezért lett a találkozó neve SzJG, később pedig, ahogyan egyre több regényem lett, a találkozó programja bővült az új történetekkel, a nevét azonban megtartottuk. 🙂 Nagyon fontos azonban, hogy a programokat úgy állítjuk össze, hogy az sem probléma, ha valamelyik könyvemet nem olvastátok. 

Lesz máshol is SzJG találkozó?

Egyelőre nem tervezzük, az évi két esemény mindig Budapesten az Akvárium klubban kerül megrendezésre. 


Nagyjából ezekkel a kérdésekkel találkoztam a rendezvénnyel kapcsolatban, remélem, hogy sikerült mindenre válaszolni. Néhány kép és videó az elmúlt évekből:

View this post on Instagram

😍 #szjgtalalkozo #ihopeyourehappy @blueoctoberband

A post shared by Leiner Laura (@leinerlauraofficial) on

View this post on Instagram

❤️ #szjgtalalkozo

A post shared by Leiner Laura (@leinerlauraofficial) on

View this post on Instagram

egy hettel ezelott… 😀🎈 #szjgtalalkozo #throwback

A post shared by Leiner Laura (@leinerlauraofficial) on

IDE KATTINTVA pedig a csoportban élőben közvetített spontán Shawn Mendes bulit nézhetitek meg a legutóbbi találkozóról. Ilyen is előfordul. 😀

Mindenkit sok szeretettel várunk február 17-én filmes jelmezben a találkozón, A JEGYEKET PEDIG JANUÁR 8-ÁN DÉLELŐTT 10-TŐL LEHET KAPNI AZ L&L KÖNYVESBOLTBAN ÉS AZ LLKONYVESBOLT.HU WEBSHOPON.

Köszönöm, hogy elolvastátok a bejegyzést.

Hamarosan jövök…

xxx Laura