Helló 2019


Szeretném mindenkinek megköszönni a tavalyi évet, számomra fantasztikusan sikerült 2018, és nagyon hálás vagyok mindenért, ami történt velem, és a könyveimmel.

Libri TOP 100 – 2018 lista

Bookline TOP 100 – 2018 lista

Őszintén köszönöm!

És akkor 2019 🙂


Iskolák versenye

Idén megjelenik a trilógia befejező kötete, hamarosan hozom róla az infókat. Nagyon fontos, hogy a könyvvel kapcsolatban mindent én fogok elsőként megosztani veletek. Cím, pontos megjelenési dátum, borító, tartalom, részlet, minden nálam lesz megtalálható, itt a honlapomon, továbbá az Instagramon és a Facebook oldalamon. Szeretném kérni, hogy a máshol olvasott infókat ne vegyétek komolyan, azok csupán találgatások, minden nálam lesz először olvasható. Hamarosan. 🙂


SzJG találkozó

Idén is két SzJG találkozót tervezünk, az első február 17-én kerül megrendezésre, a jegyek pedig pillanatok alatt elfogytak. Őszintén köszönöm, hogy ekkora az érdeklődés a rendezvényre, borzasztóan várom a farsangi beöltözős bulit, erről lesz egy másik bejegyzés a találkozó előtt jelmezötletekkel. Az év második felében pedig megrendezésre kerül majd a XVI. SzJG találkozó, így aki lemaradt a februári rendezvényről, semmiképpen ne szomorkodjon.


Dedikálások

2019-ben is indulunk dedikáló útra az L&L könyvesbolttal, így remélem, hogy sok helyszínen találkozunk majd. Kora tavasszal hozom a dátumokat és a városokat, ahová ellátogatunk a dedikáló körút keretein belül. Több vidéki helyszín mellett természetesen budapesti dedikálás is lesz az L&L-ben.


Remek!

Rengetegen kérdeztek a Remek! című könyvemmel kapcsolatban. A Remek az első regényem (jóval a Szent Johanna gimi előtt írtam), és 2018-ban új borítóval és szerkesztéssel jelent meg ismét. A kötet és folytatása (Ez is Remek!) kizárólag az L&L könyvesboltban kapható, az első rész azonban jelenleg elfogyott, és utánnyomás alatt van, néhány héten belül újra elérhető lesz. Addig is megvásárolható ebook formátumban az iBooks-on és a Google Play áruházban is.


És akkor néhány kérdés, amikkel gyakran találkozom az oldalaimon, de nem feltétlenül a könyveimmel kapcsolatosak:

Hol lehet nekem írni? Hol lehet elérni?

Leginkább az Instagramon, komment formájában. Átláthatatlanul sok beragadt privát üzenetem van az instán, így azokat sajnos a legtöbb esetben nem kapom meg, de a kommenteket általában látom. Az instán kívül egyedül a hivatalos facebook csoportomat használom, ott is szoktam válaszolni, ha érkezik kérdés, de ott előfordul az is, hogy csak olvasgatok a beszélgetéseknél. 🙂 Ezen a két oldalon kívül jelenleg semmilyen más közösségit nem használok. Ezzel kapcsolatban köszönöm a megértést.

Mitől függ, hogy milyen olvasói képet osztok meg az instán?

Először is szeretném megköszönni a rengeteg képet, amin jelöltök, hihetetlenül jó érzés látni a fotókat. Köszönöm, hogy szántok rá időt és energiát, hogy elkészítsétek ezeket a képeket, és köszönöm, hogy a világ minden pontjára viszitek magatokkal a könyveimet. Az instagramon a feltöltött tartalmaim több, mint fele az olvasói képek megosztása. Ezeket a képeket teljesen random rakom ki, amit éppen látok, és megtetszik a hangulata, vagy éppen a tartalma, azt nagyon szívesen posztolom, hogy minél többen lássák. Kérésre azonban nem rakok ki képet, a felületemet szeretem maximálisan a saját döntéseim szerint kezelni.

Milyen filtert vagy szerkesztőt használok a képeimre?

Az instára feltöltött fotóimon nincs szépítés vagy photoshop, a képekhez összesen egy iphone filtert használok (a neve: drámai), amitől egy kicsit szürkésebb lesz a kép. Ennyi. 🙂

Hányszor járok moziba?

Amikor csak tudok. 🙂 Sokaknak feltűnt, hogy az instán gyakran osztok meg mozis képeket. Ennek oka, hogy szeretek moziba járni, mindig is szerettem, és amikor csak tehetem, beülök egy filmre. A képeket pedig azért osztom meg, hátha más is kedvet kap hozzá. Az oldalamon semmilyen szponzorált tartalom nincs, tehát ezek a saját képeim, saját döntéseim és saját mozijegyeim, amit ugyanúgy megvásárolok, mint bárki más.

Milyen könyveket olvasok?

Általában ezt is megosztom az oldalamon, gyakran posztolom az éppen olvasott könyveimet, azonban fontos megjegyeznem, hogy amiket én olvasok, azok nem ifjúsági regények, így ha valami megtetszik, amit nálam láttok, előtte azért nézzetek utána, hogy miről szól. 🙂

Hol lehet velem találkozni?

A hivatalosan meghirdetett rendezvényeken. Az ilyen eseményeket mindig előre kiírom az oldalaimra.

Van YouTube csatornám? TikTok?

Nincs, és egyik sincs tervben.

Mi lesz az Iskolák-veresenye után?

Egyelőre még nem jelent meg a befejező kötet, de azt hiszem, annyit elárulhatok, hogy természetesen Hannáék története után is lesz új könyvem. 🙂

Köszönöm szépen, hogy elolvastátok a bejegyzést, mindenkinek sok sikert kívánok a félévi hajtáshoz, hamarosan jövök…

xxx Laura