GYIK 2019 tavasz-nyár

Hamarosan kezdődik az idei dedikáló út, előtte pedig hoztam egy bejegyzést a mostanában felmerülő gyakran ismételt kérdésekről. 🙂

Mikor és hol lesznek dedikálások?

Az idei dedikálások az alábbi helyszíneken kerülnek megrendezésre:

A dedikálás minden helyszínen 14h-tól 15h-ig tart, ami azt jelenti, hogy aki délután 3 óráig megérkezik, egészen biztosan sorra kerül, akkor is, ha még esetleg vannak előtte.

Soha nem voltam még dedikáláson. Milyen? Mi történik ott? Egyedül mennék, érdemes?

A dedikálásokra egyedül is nyugodtan jöhettek, az elmúlt évek tapasztalatai alapján mindenhol jó hangulatban szokott telni az esemény, és sokan összeismerkednek egymással a sorban. 🙂  A dedikáláson személyenként egy könyvet tudok dedikálni. Ennek oka, hogy előfordulhat várakozási idő, nekem pedig nagyon fontos, hogy mindenkivel váltsak néhány szót, és aki szeretné, készüljön közös fotó (igény szerint, persze nem kötelező), így a szervezők azt kérik, hogy személyenként egy kötetet hozzatok magatokkal az eseményre, amit aláírok a dedikáláson.

Mennyibe kerül a belépő a dedikálásra?

A dedikálás minden helyszínen ingyenes, sehol nincs belépő.

Vihetek saját könyvet? A helyszínen lehet vásárolni?

Saját könyvet is hozhattok a dedikálásokra, de lesz lehetőség vásárlásra is, mert az L&L könyvesbolt minden helyszínre elkísér a köteteimmel, és a regényeimhez tartozó kiegészítőkkel, amik megtekinthetők a webshopon.

Sajnos nincs a közelemben dedikálás. Mikor lesz legközelebb? 

Dedikáló út évente egyszer, a tavaszi időszakban szokott lenni. Mindenkitől, akivel ezen az úton nem találkozom, szeretnék egy kis türelmet és megértést kérni, és bízom benne, hogy a következő alkalommal jövök. 🙂

Lehet közös fotót kérni a dedikáláson?

Természetesen. A képeket mi készítjük, és a facebook oldalamra lesznek feltöltve a közös képek.

Lehet tegeződni, ha találkozunk?

Persze, nyugodtan.

Egyik dedikálásra sem tudok menni. Hol nézhetem meg, hogy milyen volt?

Legegyszerűbben az Instagram oldalamon tudjátok követni a dedikálásokat, ebben az időszakban mindig sok fotót posztolok, és sztorikat is szoktam megosztani, amiket a dedikálásokon és a városokban készítünk.

A közös fényképeket pedig a facebook oldalamon találjátok majd meg.

A dedikálásokkal kapcsolatban ezek voltak a leggyakrabban felmerülő kérdések. És akkor nézzünk minden mást… 🙂

Mikor? Mikor??? MIKOR???? jön az IOV 3?

A dedikáló út után hozom az infókat a befejező rész megjelenéséről, mutatom a borítót és címet, valamint minden oldalamra kiírom a pontos megjelenési dátumot.

Hol lehet neked írni? Hol lehet elérni?

Főleg az Instagram oldalamon, komment formájában tudtok nekem írni, mert azt általában látom. Sajnos elképesztően sok privát üzenetem van beragadva, amiket abszolút nem látok át, így a képeim alatti kommentet javasolnám. 🙂 Az instagramon kívül jelenleg semmilyen közösségi felületet nem használok, kivéve a facebook csoportomat, amire nagyon büszke vagyok, hihetetlenül jó közösség alakult ki, és rendkívül segítőkészek egymással a tagok. Aki szeretne, nyugodtan csatlakozzon. Fontos megjegyeznem azonban, hogy a csoport nem kifejezetten a könyveimmel, vagy velem kapcsolatos, nem minden poszt kell, hogy a regényeimről szóljon, sokkal inkább azért hoztuk létre az adminokkal, hogy az olvasóim megismerkedhessenek egymással, és tudjanak kötetlenül beszélgetni, tulajdonképpen bármiről, így az új tagoknak sem kell rólam, vagy velem kapcsolatban írniuk, de ha beléptek, akkor rögtön látni fogjátok, hogy milyen a csoport. 🙂

Lesz valamikor live?

Nem szoktam élőzni egyik oldalamon sem, maximum a Szent Johanna gimi találkozón a tánc előtt jelentkezem be, és mutatom meg. Máskor nem igazán. Ennek oka, hogy nem mindenki használ minden felületet, sokan az insta élőt néznék, mások inkább a facebook csoportban, de vannak, akik egyiket sem, és akkor lemaradnának, így egy ideje úgy döntöttem, hogy a hivatalos oldalamon, bejegyzés formájában osztom meg a fontos és aktuális információkat. 🙂 A visszajelzések alapján úgy tűnik, itt  mindenki megtalálja, amit keres.

Mikor lesz SzJG találkozó?

A XVI. SzJG találkozó december elején kerül megrendezésre. A programról és a jegyekről egy kicsit később hozok majd bejegyzést.

Idén ugye megjelenik az Iskolák-versenye trilógia befejező kötete?

Persze.

Az IOV-trilógia után lesz könyved?

Persze. (Könyveim…)

Köszönöm, hogy elolvastátok a bejegyzést. Debrecen, Miskolc, Sopron, Győr, Székesfehérvár, Pécs, Kaposvár, Szeged, Budapest, hamarosan találkozunk!