A 2019-es dedikáló út után

Vége az idei dedikáló útnak, ami fantasztikusan sikerült! Szeretném megköszönni mindenkinek, aki eljött valamelyik helyszínre, köszönöm a türelmet és a rengeteg ajándékot, rajzot, csokit, amit kaptam tőletek, és őszintén nagyon köszönöm, hogy a (szinte végig) esős időben is ennyire sokan eljöttetek minden dedikálásra. Elképesztően jó volt veletek találkozni, nagyon-nagyon köszönöm minden régi és új olvasómnak!

A dedikálásokon készült képek: Debrecen Miskolc Sopron Győr Székesfehérvár Pécs Kaposvár Szeged Budapest

Az instagram sztorikat pedig a profilomon tudjátok visszanézni. 🙂

Nagyon szépen köszönöm, fantasztikus volt veletek!

És akkor a dedikáló út után, ahogy ígértem, szép lassan érkeznek az infók az Iskolák versenye trilógia befejező kötetéről.

Az első, és legfontosabb, hogy a harmadik rész 2019 szeptemberében jelenik meg (szeptember elején). A budapesti megjelenésről, az előrendelésről, és mindenről hozom majd a bővebb tájékoztatást, ahogyan természetesen mutatni fogom a címet, borítót és tartalmat is. Ezzel kapcsolatban még egy kis türelmet kérnék az olvasóimtól, mindent időben hozok majd, és persze hamarosan kezdjük a visszaszámlálást a befejező rész megjelenéséig. 🙂

Őszintén köszönöm, hogy ekkora az érdeklődés a trilógia iránt, szeptember elején kiderül, hogyan alakul az Iskolák országos versenye, és hogy mi történik a végén. A legvégén. 

Köszönöm, hogy elolvastátok a bejegyzést.

Hamarosan jövök…

Laura