Iskolák versenye-trilógia 3. rész megjelenés

Iskolák versenye-trilógia 3. rész megjelenés infók

Az Iskolák versenye trilógia harmadik része szeptember 5-én jelenik meg a budapesti L&L könyvesboltban, aznap még csak az L&L könyvesboltban lesz elérhető a kötet, a hivatalos megjelenése pedig egy nappal később, szeptember 6-án lesz, amikor is már mindenhol kapható majd a könyv.

Szeptember 5-én mindenkit sok szeretettel várunk az L&L könyvesboltban a megjelenésen, ahol nagyon sok meglepetéssel készülünk. 🙂

A könyv címét és borítóját július elején mutatom meg, a teljes borító (tartalommal) augusztus elején érkezik, a kötet pedig szeptember 5-én jelenik meg. 

Addig is szeretnék fantasztikus nyarat kívánni nektek, vigyázzatok magatokra és nagyon jó szórakozást minden táborhoz, fesztiválhoz és utazáshoz. Jó pihenést mindenkinek! 🙂

És akkor a bejegyzés végén néhány gyakran ismételt kérdésre a válasz:

Mikor jelenik meg az Iskolák versenye-trilógia 3. része?

A kötet szeptember 5-én jelenik meg az L&L könyvesboltban, a hivatalos megjelenése pedig szeptember 6-án lesz.

Mi lesz a címe a kötetnek?

Július elején minden oldalamra egyszerre teszem ki a borítót, akkor mutatom meg először a címet is. 🙂

Ki nyeri az Iskolák versenyét? Visszajön Kornél? 

Minden kiderül majd a 3. kötetből. 🙂

Az Iskolák versenye után lesz új könyved?

Persze, természetesen az IOV után is jönnek a könyveim.

Mikor lesz dedikálás?

Nemrég ért véget az idei dedikáló út, kilenc helyszínen jártam májusban, így egyelőre nincs tervben a következő dedikálás, de amint lesznek új helyszínek és időpontok, azonnal ki fogom írni minden felületemre.

Hol lehet téged elérni?

A honlapom mellett leginkább az Instagram oldalamat használom, erre a két felületre mindig elsőként rakom ki az új infókat mindennel kapcsolatban. Ezen kívül van egy hivatalos facebook csoportom, amit mindenkinek tudok ajánlani, mert a regényeimen túl rengeteg más témáról is beszélgetnek egymással az olvasóim, és egy nagyon segítőkész, jó közösség alakult ki, nagyon érdekes posztokkal és kommentekkel. 🙂

A twitter oldalad megszűnt?

Igen, a twittert sajnos több év után végül megszüntettem, mert nagyon kevesen használták az utóbbi időben, és mivel azok az olvasóim, akik ott egyébként rendszeresen követtek, szintén átjöttek az instára és a facebook csoportba, nem volt értelme tovább megtartanom a profilomat.

A Tiktokot használod?

Nem, viszont láttam már tiktok videókat, amik kapcsolódnak a könyveimhez és ezúton is szeretném megköszönni, hogy időt és energiát szántok az elkészítésére. 🙂

(Ha tiktokra a könyveimhez kapcsolódó videókat töltenétek fel, akkor használjátok a #leinerlaura hashtaget, mert úgy elképzelhető, hogy hozzám is eljut)

L&L könyvesbolt csak Budapesten van?

Igen, az L&L könyvesbolt Budapesten van, a Hegedűs Gyula utcában (közel a Westendhez), de ha valaki nem tud személyesen ellátogatni az üzletbe, nyugodtan nézzen körül a webshopban.

Mikor vagy a könyvesboltban?

Sajnos szinte soha nem tudom előre, hogy mikor nézek be a könyvesboltba, de ha éppen ott vagyok, akkor majdnem mindig sikerül összefutnom egy olvasómmal. 🙂

Köszönöm szépen, hogy elolvastátok a bejegyzést, csodás nyarat kívánok, és találkozunk szeptember 5-én az IOV 3. részének a megjelenésén!

A megjelenésről, előrendelésről, és mindenről érkeznek a további bejegyzések a nyár folyamán, július elején pedig mutatom a borítót.

Laura