Emlékezz rám – előrendelés és megjelenés infók

FRISSÍTÉS 2019.08.09. Az L&L könyvesbolt elérte a maximális előrendelést, így a kötetet a könyvesbolt webshopján a megjelenés után lehet újra megrendelni.

⌛️ Hivatalosan szeptember 6-án jelenik meg az Emlékezz rám (Iskolák versenye-trilógia 3.), ami azt jelenti, hogy országszerte a könyvesboltokban akkor kapható a kötet, azonban az L&L könyvesboltban szeptember 5-én lesz egy megjelenés előtti esemény, ahol már elérhető lesz a harmadik rész. 

Szeptember 5-én az L&L könyvesboltba látogatók (a készlet erejéig) minden megvásárolt Emlékezz rám kötet mellé kizárólag erre az alkalomra készült Emlékezz rám bevásárlótáskát, dedikált kártyát és karszalagot kapnak ajándékba.

A könyvesbolt elérhetősége:
L&L könyvesbolt
Cím: 1136. Hegedűs Gyula u. 39.
Telefonszám:061-6196374
Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 10h-tól 18h-ig. A könyvesbolt a megjelenés napján, szeptember 5-én is délelőtt 10h-tól 18h-ig tart nyitva.
Honlap: llkonyvesbolt.hu

⌛️ Az L&L könyvesbolt webshopján előrendelt kötetekhez is jár ajándék bevásárlótáska, dedikált kártya és karszalag (a készlet erejéig), a rendelések pedig várhatóan szeptember 5-én megérkeznek.

FRISSÍTÉS 2019.08.09. Az L&L könyvesbolt elérte a maximális előrendelést, így a kötetet a könyvesbolt webshopján a megjelenés után lehet újra megrendelni.

⌛️ Aki személyesen ellátogat a megjelenésre, NEM szükséges előrendelnie a kötetet, a helyszínen kapható lesz. Az ajándékok azonban kizárólag a készlet erejéig érhetők el, a könyvesbolt nem tud félretenni a később érkezőknek.

⌛️ Az Emlékezz rám kötet iránt elképesztően nagy az érdeklődés, így szeptember 5-én az L&L könyvesboltban előfordulhat kisebb (nagyobb) sor, és esetleges várakozási idő is. Ezzel kapcsolatban előre is köszönjük a türelmet és a megértést, továbbá köszönöm a hihetetlen várakozást, ami megelőzi a harmadik rész megjelenését.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Leiner Laura (@leinerlauraofficial) on

⏳ Az L&L könyvesbolt megjelenésen NINCS DEDIKÁLÁS (dedikálás évente az országos dedikáló úton szokott lenni), azonban én természetesen végig ott leszek a könyvesboltban, így tudunk találkozni, és mindenkit nagyon sok szeretettel várok, nagyon jó hangulatú szokott lenni a megjelenés. 🙂

⌛️ Az Emlékezz rám hivatalos megjelenése szeptember 6., tehát az L&L könyvesbolt kivételével mindenhol szeptember 6-tól kapható a regény.

⌛️ Az Emlékezz rám megjelenésére készített ajándék (bevásárlótáska, dedikált kártya, karszalag) kizárólag az L&L könyvesboltban jár a könyv mellé személyesen a megjelenésen szeptember 5-én, illetve az llkonyvesbolt.hu webshopon az előrendelt kötetekhez. (Az ajándék a készlet erejéig elérhető.)

⌛️ Az Emlékezz rám előrendelhető a Lírán, a Librin, az Alexandrán, és a Bookline oldalán is.

⌛️ Az Emlékezz rám természetesen lesz ebook formátumban is, általában néhány nappal a kötet megjelenése után minden áruházba felkerül.

Nagyon szépen köszönöm, hogy ennyire nagyon várjátok a trilógia harmadik részét. Már csak néhány hét, és kiderül, hogy ki nyeri az IOV-ot.

A megjelenés előtt pedig hozom a részletet, ahogy szoktam. 🙂

FRISSÍTÉS 2019.08.09. Az L&L könyvesbolt elérte a maximális előrendelést, így a kötetet a könyvesbolt webshopján a megjelenés után lehet újra megrendelni.