Emlékezz rám – Út a megjelenésig

Ég veled, Maradj velem, Emlékezz rám

Néhány nap múlva megjelenik az Emlékezz rám, én pedig szeretném megköszönni az olvasóimnak azt a határtalan szeretetet és őrületesen nagy várakozást, ami körülveszi a trilógiát. Hamarosan kiderül, hogy ki nyeri az Iskolák Országos Versenyét, és hogyan végződik Hannáék története. Köszönöm nektek, hogy ennyire szeretitek ezeket a könyveket, és őszintén köszönöm, hogy ekkora az érdeklődés a harmadik rész iránt is. Szeretném kérni azokat, akik nem tudnak eljönni a szeptember 5-én megrendezésre kerülő megjelenésre, hogy fokozott óvatossággal olvassák a kommenteket, és látogassák a közösségi oldalakat, mert nagyon könnyen belefuthatnak a kötettel kapcsolatos cselekményleírásba és spoilerekbe. Azt gondolom, hogy az utolsó két oldallal minden tele lesz egy pillanat alatt… 🙂 Szóval óvatosan netezzetek.

A kötet hivatalos megjelenése szeptember 6., azonban egy nappal előtte, szeptember 5-én, kizárólag az L&L könyesboltban már megvásárolható lesz az Emlékezz rám, ahol a KÉSZLET EREJÉIG minden vásárolt Emlékezz rám könyvhöz ajándék dedikált kártya, karszalag és bevásárlótáska jár ajándékba. 

A megjelenésről bővebben ITT OLVASHATTOK.

Az L&L könyvesbolt kirakatára már felkerült egy Iskolák versenye dekorációs matrica, ami természetesen a megjelenésen, és az azt követő néhány napban is látható lesz. Ha készítetek fotót, jelöljetek rajta instagramon. 🙂 Mi már nagyon készülünk a megjelenésre, találkozunk szeptember 5-én az L&L könyvesboltban.

Mindenkinek szeretnék jó sulikezdést kívánni és sok sikert a tanévhez!

A megjelenés előtt még hozok egy Emlékezz rám részletet itt az oldalamon.

És még egyszer nagyon szépen köszönöm nektek, hogy így szeretitek a trilógiát, és hogy ennyire nagyon várjátok a harmadik részt. Néhány nap, és minden kiderül. 🙂

View this post on Instagram

⏳ #égveled

A post shared by Leiner Laura (@leinerlauraofficial) on