Emlékezz rám – Olvass bele a regénybe

Emlékezz rám – Iskolák versenye-trilógia 3.

Hivatalos megjelenés: Szeptember 6.

L&L könyvesbolt megjelenés: Szeptember 5.

Az L&L könyvesboltban a hivatalos megjelenés előtt, szeptember 5-én 10h-tól 18h-ig már megvásárolható a kötet, amihez a készlet erejéig karszalag, dedikált kártya és bevásárlótáska jár ajándékba. Nagyon fontos, hogy az ajándék csak a készlet erejéig jár minden megvásárolt Emlékezz rám kötethez, így akik a délutáni órákban érkeznek, és főleg az ajándék miatt, figyeljék az Instagram oldalamat vagy a könyvesbolt Instagram oldalát, mert abban az esetben, ha az ajándék már nem elérhető, azonnal kiírjuk mindkét felületre.

A megjelenésen NINCS DEDIKÁLÁS, azonban én végig ott leszek. 🙂

Az L&L könyvesbolt megjelenés 18h-ig tart, ami azt jelenti, hogy aki délután hat óráig megérkezik, biztosan sorra kerül.

A megjelenésen előfordulhat kisebb-nagyobb sor, így minden érdeklődőtől szeretnénk türelmet és megértést kérni az esetleges várakozás miatt.

Az L&L könyvesboltban szeptember 5-én már megvásárolható a kötet, minden más könyvesboltban szeptember 6-án lesz először kapható.

Az Emlékezz rám ebook várhatóan a hivatalos megjelenés napján (szeptember 6.) már elérhető lesz valamennyi áruházban.

Mindenkit sok szeretettel várunk a megjelenésen! 

Aki nem tud eljönni, és később olvassa majd a kötetet, nagyon vigyázzon a spoilerekkel, és óvatosan netezzen, mert könnyen előfordulhat, hogy az utolsó oldalakat sokan posztolják majd…

Leiner Laura – Emlékezz rám (Iskolák versenye-trilógia 3.)

Semmi kétség, az Iskolák Országos Versenye tizenegy napja több eseményt tartogatott eddig Újvári Hanna számára, mint az azt megelőző egy teljes év. Az édesanyja halála után zárkózottá és közönyössé vált lány kezdeti idegenkedése idővel semmivé vált, és a piros csapat teljes értékű tagjaként minden tehetségét és tudását arra használja, hogy elnyerje a Szirtes Gimnázium számára az áhított kupát. A győzelemig azonban hosszú még az út, és Szirtes-csapat tagjai hamar megtanulják, hogy ezen a vetélkedőn sem a feladatok, sem a versenyzők nem olyanok, mint amilyennek első pillantásra látszanak. Az élménytábor árnyas fái alatt könnyen válhat barátból ellenség, kellemetlen ismerősből hasznos szövetséges, tartósnak hitt kapcsolatból futó ismeretség…

Az Emlékezz rám az Iskolák versenye-trilógia harmadik része.

Terjedelem: 461 oldal

A kötet ára: 3499 Ft.

Részlet a könyvből a borítóra kattintva olvasható: 

Nagyon jó szórakozást kívánok a kötethez!