Emlékezz rám – a megjelenés után

Két hete jelent meg az Emlékezz rám az L&L könyvesboltban, én pedig szándékosan vártam ennyit a bejegyzéssel, hogy minél többen tudják olvasni a spoileres részt is. 🙂 Akik még nem jutottak hozzá a kötethez, és nem is szeretnének tudni semmilyen cselekményleírást, ne aggódjanak, jelezni fogom a bejegyzésben, hogy honnan ne olvassák tovább.

Mielőtt azonban megválaszolnám a kötet után felmerülő leggyakoribb kérdést, szeretném őszintén megköszönni, hogy ennyire szerettétek az Iskolák versenyét. Soha, egyetlen megjelenés után sem kaptam ilyen sok privát, a nyilvánosság előtt nem publikus üzenetet az olvasóimtól azzal kapcsolatban, hogy miben és mennyit segített nekik Hanna története. Azt hiszem, számomra ez a legnagyobb elismerés, és nagyon köszönöm, hogy megosztottátok velem.

Továbbá szeretném megköszönni mindenkinek, aki eljött a megjelenésre, nagyon örültem a találkozásnak! Az eseményről készült sztorikat az instagram oldalamon elmentve tudjátok megnézni.

Az L&L könyvesbolt kirakatán lévő matrica a hónap végéig megtekinthető, így aki arra jár októberig, még látni fogja. 🙂

Végezetül pedig nagyon köszönöm, hogy az Emlékezz rám a megjelenést követően rekordgyorsasággal sikerlista első helyet ért el a Libri és Líra könyvesboltokban is.

Köszönöm!

Akik eddig nem olvasták a kötetet, és SEMMIT NEM SZERETNÉNEK TUDNI RÓLA ELŐRE, NEKIK EDDIG SZÓLT A BEJEGYZÉS, MOSTANTÓL SPOILER KÖVETKEZIK.


Az Emlékezz rám megjelenését követő órákban már megérkezett az első kérdés a könyv utolsó mondatáról, azóta pedig megszámlálhatatlanul sok üzenetet kaptam azzal kapcsolatban, hogy mit jelent az első trilógia kifejezés. Nincs vége a történetnek?

A válasz, hogy az Ég veled, Maradj velem és Emlékezz rám kötetekkel vége a történetnek. Hannáék történetének. De nem a Szirtesének. A regény végén olvasható, hogy az első trilógia lezárta Hanna, Lóri, Bernadett és Zsombi megmérettetését, a Szirtes azonban címvédőként visszatérhet a versenyre. A könyv végén pedig az is szerepel, hogy új csapattal. Ennél többet egyelőre nem szeretnék elárulni a továbbiakról, csupán annyit, hogy igen, a jövőben várható a második IOV trilógia. De nem az Iskolák versenye második trilógiája a következő megjelenő regényem. 🙂

View this post on Instagram

Líra könyvesbolt ❤️ köszönöm a képet @a_benyocsilla 🥰

A post shared by Leiner Laura (@leinerlauraofficial) on