Mindig karácsony

Borzasztóan vártam, hogy megírhassam ezt a bejegyzést, mert szerzőként mindig az a legnagyobb boldogság számomra, amikor hosszas titkolózás után végre megmutathatom az olvasóimnak a következő regényemet, így aztán óriási örömmel szeretném megosztani veletek a decemberben megjelenő kötetem borítóját:

A Mindig karácsony című regényem december 5-én jelenik meg a budapesti L&L könyvesboltban, a hivatalos megjelenés pedig december 6, amikor is már mindenhol kapható lesz a könyv.

A kötet teljesen új történet, egyik régebbi regényemhez sem kapcsolódik.

Hamarosan hozom a tartalmat, a teljes borítót, és az előrendeléssel kapcsolatos információkat is.

Előtte azonban még két fontos dolog:

Az Emlékezz rám végén lévő mondatról egy korábbi bejegyzésemben már adtam választ, de bemásolom ide, hogy aki esetleg lemaradt róla, ne kelljen visszakeresnie. Aki még nem olvasta a kötetet, és nem szeretne spoilert, ugorja át ezt a dőlt részt:

Az Emlékezz rám megjelenését követő órákban már megérkezett az első kérdés a könyv utolsó mondatáról, azóta pedig megszámlálhatatlanul sok üzenetet kaptam azzal kapcsolatban, hogy mit jelent az első trilógia kifejezés. Nincs vége a történetnek? A válasz, hogy az Ég veled, Maradj velem és Emlékezz rám kötetekkel vége a történetnek. Hannáék történetének. De nem a Szirtesének. A regény végén olvasható, hogy az első trilógia lezárta Hanna, Lóri, Bernadett és Zsombi megmérettetését, a Szirtes azonban címvédőként visszatérhet a versenyre. A könyv végén pedig az is szerepel, hogy új csapattal. Ennél többet egyelőre nem szeretnék elárulni a továbbiakról, csupán annyit, hogy igen, a jövőben várható a második IOV trilógia. De nem az Iskolák versenye második trilógiája a következő megjelenő regényem.

Hanem a Mindig karácsony a következő megjelenő regényem. 🙂

Sok kérdést kapok a következő SzJG találkozóról is, amit most, hogy már publikus a decemberi könyvem, elárulhatok. A legközelebbi SzJG találkozó a Mindig karácsony megjelenése miatt jövő tavasszal kerül megrendezésre, amikor is éppen a tízéves évfordulóját ünnepeljük majd a Szent Johanna giminek, úgyhogy őrületes nagy bulit csinálunk tavasszal az Akváriumban. Természetesen időben mutatom majd a programot, és a jegyekkel kapcsolatos infókat is, ezzel kapcsolatban még egy kis türelmet kérnénk. 🙂

Nagyon szépen köszönöm, hogy elolvastátok a bejegyzést, elképesztően régóta vártam már, hogy elmondhassam, hogy csupán három hónappal az Emlékezz rám megjelenése után új kötetem jelenik meg, és azt is nagyon várom, hogy olvashassátok. December 5-én találkozunk az L&L könyvesboltban, addig pedig a megszokott módon hozom sorban az infókat a kötetről. Annyit azért szeretnék elárulni a könyvről, hogy, mint a borítóján is látszik, ez egy nagyon karácsonyi történet. Vagyis történetek…