Mindig karácsony – előrendelés, megjelenés infók

Hivatalosan december 6-án jelenik meg a Mindig karácsony című kötetem, azonban egy nappal előtte, december 5-én már megvásárolható lesz az L&L könyvesboltban megrendezésre kerülő eseményen. A könyvről bővebben (tartalom, terjedelem, ár) ITT olvashattok.

December 5-én az L&L könyvesboltba látogatók a készlet erejéig minden megvásárolt Mindig karácsony könyvhöz karszalagot és a könyvhöz tartozó mágneses könyvjelzőt kapnak ajándékba.

A könyvesbolt elérhetősége:
L&L könyvesbolt
Cím: 1136. Hegedűs Gyula u. 39.
Telefonszám:061-6196374
Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 10h-tól 18h-ig. A könyvesbolt a megjelenés napján, december 5-én is délelőtt 10h-tól 18h-ig tart nyitva.
Honlap: llkonyvesbolt.hu

Az L&L könyvesbolt megjelenésén NEM LESZ DEDIKÁLÁS (dedikálás általában tavasszal szokott lenni), azonban én ott leszek a helyszínen, így mindenkit sok szeretettel várunk 10h-tól 18h-ig. 🙂

Előrendelés:

🎄 Az L&L könyvesbolt webshopján előrendelt kötetekhez is jár az ajándék mágneses könyvjelző és karszalag. Az L&L könyvesboltból előrendelt könyv várhatóan december 5-én megérkezik. Aki személyesen ellátogat a megjelenésre, NEM szükséges előrendelnie a kötetet, a helyszínen kapható lesz. Az ajándékok azonban kizárólag a készlet erejéig érhetők el, a könyvesbolt nem tud félretenni a később érkezőknek. L&L előrendelés:

Mindig karácsony előrendelés (könyv, karszalag + ajándék mágneses könyvjelző)

🎄A Mindig karácsony lesz ebook formátumban is, általában a megjelenést követő néhány napban elérhető minden áruházban.

🎄 A Mindig karácsony előrendelhető a Libri, LíraBook24, Alexandra kiadó és Bookline webáruházakban is. 

🎄 Az L&L könyvesbolt kivételével a kötet mindenhol december 6-án jelenik meg, így a máshol történt előrendelések is a hivatalos megjelenés után érkeznek meg.

Őszintén nagyon köszönöm, hogy ekkora az érdeklődés a kötet iránt, nagyon várom a megjelenést! Hamarosan találkozunk. 🙂 🎄