Mindig karácsony – megjelenés

A Mindig karácsony december 5-én jelenik meg az L&L könyvesboltban, ebben a bejegyzésben pedig megpróbálom megválaszolni a leggyakrabban ismételt kérdéseket a megjelenéssel, és a kötettel kapcsolatban.

A Mindig karácsony egy különálló könyv, egyik korábbi regényemhez sem kapcsolódik, teljesen új történet, új szereplőkkel. A kötetről bővebben IDE KATTINTVA olvashattok.

A Mindig karácsony hivatalos megjelenése december 6, ami azt jelenti, hogy akkor jelenik meg a kötet a könyvesboltokban. Kivétel ezalól az L&L könyvesbolt, ahol már a hivatalos megjelenés előtti napon, december 5-én megvásárolható lesz. 

December 5-én az L&L könyvesboltban nyitvatartás szerint, délelőtt 10h-tól délután 18h-ig kapható lesz a könyv, a készlet erejéig minden megvásárolt Mindig karácsony kötet mellé ajándék karszalag és mágneses könyvjelző jár.

Mágneses könyvjelző:

Karszalag:

Az ajándékok kizárólag a készlet erejéig érhetők el, sajnos a könyvesbolt nem tud félretenni a későn/később érkezőknek.

Nagyon fontos, hogy az L&L könyvesbolt megjelenésen NINCS DEDIKÁLÁS, azonban én ott leszek a helyszínen, így aki szeretne velem találkozni, váltani pár szót, esetleg képet készíteni, jöjjön nyugodtan, nagyon jó hangulat szokott lenni, de külön szeretném kérni a megértést azzal kapcsolatban, hogy ezen az eseményen nincs dedikálás, mert ebből szoktak félreértések adódni, főként, ha nem az olvasóim jönnek a könyvért, hanem küldenek maguk helyett valakit. Ilyenkor a szervezők és én is nagyon nehéz helyzetbe kerülünk, és bizonygatjuk, hogy minden felületemen jeleztem ezt az információt. Ezért nagyon szépen kérem azokat az olvasóimat, akik nem tudnak eljönni, de valakit küldenek maguk helyett, hogy tájékoztassák arról, hogy ez az esemény nem dedikálás, hanem a hivatalos megjelenés előtti exkluzív alkalom, amikor a könyvet még csak itt lehet kapni. Nagyon szépen köszönöm a megértést.

A dedikálások tavasszal szoktak lenni, akkor, amikor nincs új könyvmegjelenésem. Ezt a szervezőkkel évekkel ezelőtt alakítottuk ki így, és ennek oka egész egyszerűen az, hogy néhány alkalommal olyan rettenetesen hosszú volt sor, amit én már nem szívesen kérek senkitől, hogy várja ki. Így aztán a dedikálásokat és megjelenéseket máskor tartjuk, ami a tapasztalat alapján sokkal kényelmesebb az olvasóknak, és a kísérőiknek is. A megjelenésen így is előfordulhat sor, de közel sem kell annyit várni, mint egy dedikáláson, én pedig úgy gondolom, hogy egy decemberi programon az a  legfontosabb, hogy ne kelljen sokat várni a hidegben. A szervezőkkel mindig úgy próbáljuk alakítani, hogy a lehető legkényelmesebb legyen az olvasóimnak, ezt pedig jelenleg úgy tudjuk megoldani, hogy a megjelenésen nincs dedikálás. 🙂 (Aki az Instámon megnézi a nyári L&L dedikálás videót, szerintem érti a döntés okát.)

Az L&L könyvesbolt megjelenésen tehát ott leszek én is, mindenkit nagyon sok szeretettel várunk december 5-én 10h-tól 18h-ig.

Rengeteg kérdést kapok az előrendelésekkel kapcsolatban is. Az L&L könyvesbolt webshopján rendelt Mindig karácsony könyvek várhatóan december 5-én megérkeznek az ajándék karszalaggal és mágnesen könyvjelzővel. Fontos, hogy az ajándék kizárólag az L&L előrendelésekhez, és a készlet erejéig december 5-én a helyszínen jár minden megvásárolt Mindig karácsony könyvhöz.
A kötet hivatalosan december 6-án jelenik meg, így a máshol rendelt könyvek ezután kerülnek kiszállításra.

Már csak néhány nap, és találkozunk a megjelenésen! Nagyon köszönöm nektek, hogy ennyire várjátok az új könyvet, és köszönöm azt a hihetetlen szeretetet, amivel fogadtátok a hírét. Érkezik a Mindig karácsony, és remélem, hogy legalább annyira fogjátok szeretni a lányok történetét, mint amennyire én szerettem írni róluk. 🙂