Mindig karácsony – a megjelenés után

Megjelent a Mindig karácsony, én pedig szeretném megköszönni mindenkinek, aki eljött az L&L könyvesbolt eseményre múlt csütörtökön. Rettenetesen hideg volt azon a napon, de az időjárás ellenére is nagyon sokan voltunk a megjelenésen. Köszönöm a türelmet, és azt, hogy végig jó hangulat volt, függetlenül attól, hogy borzasztó hidegben telt a várakozás a délelőtti órákban.

Szeretném megköszönni továbbá, hogy ilyen fantasztikus a fogadtatása a Mindig karácsonynak. Hihetetlenül nagy boldogság számomra az, amit a visszajelzésekből látok a kötetről, nagyon köszönöm, hogy ennyire nyitottak vagytok a sorozataimon túl az új, egyrészes könyvemre is, és nagyon-nagyon köszönöm, hogy így szeretitek a Mindig karácsonyt. Elképesztően sok üzenetet kaptam az elmúlt tíz napban az instámon arról, hogy már kiolvastátok a könyvet, és hogy mennyire szerettétek, illetve arról is nagyon sokan írtatok nekem, hogy a három lány közül kivel tudtatok a legjobban azonosulni. Hatalmas öröm látni ezeket az üzeneteket, és őszintén köszönöm!

View this post on Instagram

🤗🎄 #mindigkarácsony

A post shared by Leiner Laura (@leinerlauraofficial) on

És persze szeretném megköszönni a gyönyörű képeket, amiket a könyvről/könyvvel készítetek. ❤️

A Mindig karácsony a megjelenést követő napokban felkerült a sikerlistákra, amiért kimondhatatlanul hálás vagyok. Nagyon köszönöm!

 

 

View this post on Instagram

🎄☺️

A post shared by Leiner Laura (@leinerlauraofficial) on

Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok, és nagyon jó olvasást a kötethez! Hamarosan jövök, és hozom az infókat 2020-ról. 🙂