XVI. SzJG találkozó

VÁLTOZÁS! ÚJ BEJEGYZÉS ITT. 

XVI. SzJG találkozó

2020. április 26-án kerül megrendezésre a következő SzJG találkozó.

Ez a 16. alkalom, én pedig a szokásosnál is jobban várom, hogy újra megtöltsük az Akváriumot, mert a tavalyi év végi két könyvmegjelenésem miatt (szeptemberben jött az Emlékezz rám, decemberben pedig a Mindig karácsony) nem volt őszi/téli SzJG találkozó, így már egy év eltelt azóta, hogy legutóbb volt SzJG rendezvény.

Az eseményre a belépőjegy korlátozott számban február 24-től (hétfő) kapható az L&L könyvesboltban, és az llkonyvesbolt.hu webshopon. Jegyeket hétfőtől kizárólag elővételben lehet vásárolni személyesen az L&L könyvesboltban (Budapest, 1136. Hegedűs Gyula u. 39), vagy a könyvesbolt webshopján, máshol, és a rendezvény helyszínén sem lesz kapható. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján előfordulhat, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel hamar elfogynak a jegyek, ezt mi soha nem tudjuk előre, így a szervezőkkel azt tanácsolnánk, hogy mindenki, aki szeretne jönni, időben gondolja át, mert előfordulhat, hogy ez a rendezvény is hamar teltházas lesz. 

A XVI. SzJG találkozó helyszíne az Akvárium Klub, a belépő ára pedig 4190 Ft, ami magában foglalja az egésznapos rendezvény minden programját, a ruhatár használatát, a tombolát, és a belépéskor kapott ajándékot is.

Jegyek február 24-től elérhetők az L&L könyvesboltban és az llkonyvesbolt.hu webshopon. 

Április 26-án tehát végre újra megyünk az Akváriumba! Aki járt már SzJG találkozón, tudja, mire számíthat, azonban azoknak, akik még nem jöttek, és ez lesz az első alkalom, a bejegyzés további részében összefoglalom, hogy milyen szokott lenni.

View this post on Instagram

Hamarosan kezdődik a XV. SzJG találkozó 😍

A post shared by Leiner Laura (@leinerlauraofficial) on

2012 óta tartunk SzJG találkozókat, a rendezvény célja pedig, hogy egy-egy napot együtt töltsenek egymással és velem a regényeim olvasói. A találkozók általában valamiféle tematikára épülnek, az áprilisi találkozónk fő témája, hogy 10 éves az SzJG sorozat. 🙂

A rendezvény műsorának fantázianeveit feltüntettük a szórólapon, a kapunyitást követően lesz egy rövid köszöntő, amivel hivatalosan is kezdetét veszi a találkozó. Ezt követően két olyan program is következik, aminek segítségével sok új ismerőst szerezhettek, így aki egyedül jön a találkozóra, egy pillanatig se izguljon amiatt, hogy nem lesz társasága, mert a szervezőkkel nagyon fontosnak tartjuk, hogy senki ne legyen szólóban, így a találkozók elején mindig barátkozós, összeismerkedős feladatok szoktak lenni. 🙂 Garantáltan mindenki talál új ismerősöket az eseményen.

A klubtagság és magamról programokat követően lesz egy kérdezz-felelek velem, amikor is az olvasói kérdésekre válaszolok, majd következik a Boldog 10. szülinapot SzJG műsorszám 🧁, aztán a mindig vagy soha, amikor is ti válaszoltok majd a kérdésekre. Az együtt program ismételten összehozza majd az olvasókat, utána pedig következik a tánc, ami az SzJG találkozók egyik legnépszerűbb és legjobban várt programja. Eléggé szoktátok szeretni. Legutóbb így nézett ki a betanulás része:

Az instagram oldalamon highlight-ban a 12. SzJG találkozó óta vannak mentve videók, nyugodtan nézegessétek meg visszamenőleg, katt bármelyikre:
XV. találkozó XIV. találkozó XIII. találkozó XII. találkozó

A tánc után (amiről ugye a szórólapon kiderül, hogy Billie Eilish-Bad Guy számára lesz a koreográfia 🙂 ) levezetésképpen jön az LL idézetek program, ezek után pedig kisorsoljuk a tombolát (a tombola is benne van a belépőjegy árában), majd a közös fotózással zárjuk az eseményt.

Nagyon-nagyon várom az április találkozót és mindenkit sok szeretettel várunk!

Jegyek február 24-től kaphatók az L&L könyvesboltban.

Nagyon fontos még megemlítenem, hogy az SzJG találkozón SOHA NINCS DEDIKÁLÁS, nem is szerepel a programban, hiszen ez a nap nem a sorbaállásról és várakozásról szól, hanem arról, hogy együtt töltsünk egy teljes napot és jól érezzük magunkat.
Dedikálásokat máskor szoktunk tartani, ezzel kapcsolatban egy másik bejegyzésben hozom majd az infókat.

Hamarosan jövök 🙂