SzJG Kalauz 2.0 megjelenés, dedikálás, előrendelés

VÁLTOZÁS! A BEJEGYZÉS MÁRCIUS 12-ÉN FRISSÜLT. ÚJ BEJEGYZÉS ITT. 

A tegnapi napon kikerült a Kalauz 2.0 borítója, én pedig szeretném őszintén megköszönni a fogadtatást, nagyon örülök, hogy ennyire örültök a kiadványnak. A kötettel kapcsolatban a leggyakrabban ismételt kérdés az volt, hogy a Kalauz 2.0 az első Kalauz folytatása-e? A válasz NEM, A KALAUZ 2.0 nem folytatás, hanem maga a KALAUZ, CSAK ÉPPEN ÚJ, ÁTDOLGOZOTT, ÁTSZERKESZTETT KIADÁSBAN, AMI ÚJ ILLUSZTRÁCIÓKAT ÉS STÍLUST IS KAPOTT.
A 2013-ban megjelent Kalauz egy megszűnt könyv, ami évek óta nem kapható, helyette érkezik a Kalauz 2.0, ami egy 2020-as változat, egy kívül-belül megújult kötet.
Mindenkinek nagyon köszönöm, hogy ilyen óriási az érdeklődés és pozitív a fogadtatás, tudom, hogy sokan évek óta vártok a kiadványra. 🙂 


És akkor mutatom a teljes borítót, tartalommal. A képre kattintva új ablakban nyílik meg, úgy jobban olvasható a szöveg:

A védőborító alatt pedig ilyen a kiadvány zöld színben:

A könyv ára 4999 Ft, a terjedelme pedig 336 oldal. A Kalauz 2.0 nem regény, hanem egy színes, illusztrációkat tartalmazó kiadvány.

Megjelenés és dedikálás infók:

A Szent Johanna gimi Kalauz 2.0 hivatalos megjelenése 2020. április 23, ekkortól lehet a kötetet mindenhol megvásárolni, előtte azonban április 22-én már beszerezhető lesz a budapesti L&L könyvesboltban, ahol Kalauz 2.0 dedikálást tartunk. 

A dedikálás április 22-én 14h-kor kezdődik az L&L könyvesboltban. 

A Kalauz 2.0 tehát április 23-tól kapható mindenhol, előtte április 22-én kizárólag az L&L könyvesboltban kapható a kötet.

Előrendelés:

A jövő hét elején várhatóan minden könyvesbolt oldalán (Libri, Líra, Alexandra, Book24, Bookline, L&L könyvesbolt stb.) előrendelhető lesz a könyv.

Az előrendelt kötetek a hivatalos megjelenés (április 23.) után kerülnek kiszállításra, kivétel ez alól az L&L könyesbolt webshopja, ahonnan a megrendelt kötetek már várhatóan április 22-én megérkeznek, egy ajándék kisméretű (A4) Kalauz 2.0 poszterrel együtt, amit minden Kalauz 2.0 példányhoz küldenek. Fontos, hogy az ajándék poszter kizárólag az L&L-től előrendelt kötetekhez jár. Az llkonyvesbolt.hu webshopon hétfőtől előrendelhető a Kalauz 2.0.

Aki személyesen ellátogat az L&L könyvesboltba április 22-én, nem szükséges előrendelni a könyvet, a helyszínen kapható lesz.
Az eseményen LESZ KALAUZ 2.0 DEDIKÁLÁS, A KÖTETET ÁPRILIS 22-ÉN 14H-TÓL DEDIKÁLOM AZ L&L KÖNYVESBOLTBAN. Április 22-én a dedikáláson vásárolt könyvekhez is jár az ajándék kisméretű poszter (a készlet erejéig). 

A dedikálásra nincs belépőjegy, az esemény természetesen ingyenes.

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm, találkozunk április 22-én az L&L-ben.