Rendkívüli hír – XVI. SzJG találkozó, SzJG Kalauz 2.0 dedikálás

FRISSÍTÉS SZJG TALÁLKOZÓ ÚJ IDŐPONT

A mai napon hatályba lépő, visszavonásig érvényes kormányrendelet értelmében megtiltották a 100 főnél nagyobb beltéri rendezvények és az 500 főnél nagyobb kültéri események megtartását. A rendelet mindkét áprilisi rendezvényünket érinti, a XVI. SzJG találkozót és a Kalauz 2.0 dedikálását is.

Borzasztóan sajnálom, és őszintén megszakad a szívem, amiért el kell halasztanunk, mind a dedikálást, mind pedig a XVI. SzJG találkozót.

Szent Johanna gimi Kalauz 2.0 megjelenés:

A kötet változatlanul megvásárolható lesz a hivatalos megjelenés előtt az L&L könyvesboltban, ahol a készlet erejéig továbbra is jár hozzá az ajándék kisméretű poszter. Mivel a dedikálás elmarad, és nem leszek ott a helyszínen, úgy döntöttem, hogy az L&L könyvesboltból előrendelt MINDEN KALAUZ 2.0 KÖTETET ALÁÍROM, és a könyvesbolt úgy küldi el a vásárlóknak. Nagyon fontos, hogy az aláírás nem névre szóló (sajnos azt lehetetlen megoldani), azonban szeretnék valamit adni az olvasóimnak, ezért döntöttem úgy, hogy a köteteket dedikálom. Az aláírás az L&L könyvesboltból eddig előrendelt példányokra is vonatkozik.
A Kalauz 2.0 tehát megjelenik az előre kiírt időpontban, a meghirdetett dedikálás azonban elmarad.

XVI. SzJG találkozó:

Ahogy az Akvárium klub oldalán is olvasható, a rendezvények bizonytalan ideig nem tarthatóak meg, ezért minket is átraktak. A XVI. SzJG találkozó új időpontja: 2020. szeptember 6. A megvásárolt jegyek erre az időpontra automatikusan érvényesek.  Amennyiben bárkinek bármilyen kérdése van, az L&L könyvesbolt email címén tud érdeklődni.

FRISSÍTÉS SZJG TALÁLKOZÓ ÚJ IDŐPONT