Közhelyek 2020

Közhelyek, új kiadás 

Óriási öröm számomra, hogy a Közhelyek néhány napon belül új kiadásban jelenik meg. A regényt még bőven a Szent Johanna gimi előtt írtam, a Remek! és Ez is Remek! után a harmadik megjelent regényem volt 2008-ban, és évek óta terveztük, hogy újra megjelenjen, azonban valahogy mindig lemaradt, mert annyi minden más volt, ami miatt nem jutott rá idő, most azonban végre megjelenik úgy, ahogyan azt olyan régóta szerettem volna, új borítóval és új szerkesztéssel. Elképesztően örülök ennek a kiadásnak és alig várom, hogy a kezemben legyen. 🙂

A Közhelyek nem ifjúsági könyv, a szereplői is huszonévesek, így főleg azoknak az olvasóimnak ajánlom, akik szívesen olvasnak tőlem mást is az ifjúságin kívül.


Katt a borítóra a nagyobb méretért.

Tartalom:

A huszonhat éves Shannen három éve dolgozik egy női magazinnál. Látszólag teljes az élete, mindene megvan, de ki nem állhatja a munkáját, a munkatársait meg pláne. Kétségbeesetten keresi a „csomagot”, rajta az Életed értelme címkével. Régóta próbál bekerülni egy másik újsághoz, de mindenhol visszautasítják. Azonban egy szokványosan unalmas napon behívják egy állásinterjúra. Az élete teljesen felfordul, és már semmiben sem biztos, amiben addig szilárdan hitt.

A Közhelyek elgondolkodtató történet jelentéktelen, mégis fontos pillanatokról, a hibáinkról, valós és képzelt fájdalmainkról, szeretetről és tragédiáról.

A kötet ára 3490 Ft

Megjelenés: 2020.09.22.

A Közhelyek a Remek! és Ez is Remek! könyveimhez hasonlóan kizárólag az L&L könyvesboltban lesz megvásárolható, illetve rendelhető .
Ebook formátumban minden felületen elérhető lesz.