Bízz bennem – a megjelenés után

Lassan hat hete jelent meg a Bízz bennem, én pedig hoztam egy bejegyzést úgy általánosságban, hogy mi történt a megjelenés óta.

Először is szeretném újra megköszönni, hogy ennyire nagyon szeretitek az új trilógiát, a történetét, és a szereplőit, illetve azt, hogy ennyire várjátok a második részt. Természetesen érkezik, jövőre folytatódik Sáráék története. 🙂 További infók először az év elején várhatók a második részről.

@leinerlaura

Egy hónapja jelent meg a Bízz bennem 🥺❤️ #leinerlaura

♬ Original Sound – Unknown

És akkor néhány random dolog az elmúlt időszakról, meg úgy általában mindenféléről. 🙂


Köszönöm szépen a rengeteg képet, idézetet és mémet, amit kapok az instán. Igyekszem minél többet megosztani, hogy többen lássátok, azonban fontos, hogy a privát üzeneteimet már egyáltalán nem látom át, annyira sok ragadt be olvasatlanul, ezért nem is nagyon használom a dm funkciót, így kizárólag azokat a posztokat látom, amiken megjelöltök.


A Bízz bennem első helyen nyitott a sikerlistán, amit őszintén nagyon köszönök, hihetetlenül nagy büszkeséggel töltött el, ahogyan az is, hogy a megjelenés óta még mindig sikerlistán szerepel a könyv.


Egy áruházban felvettük, ahogy teljesen spontán dedikálom az egyik Bízz bennem kötetet. A videót megosztottam a TikTokon, ahol óriásit ment, több, mint hatvanezer lájk van rajta. Egyébként nagyon vicces volt felvenni, imádtam minden pillanatát. 😀

@leinerlaura

🤫 #leinerlaura

♬ how would they know bad girls club – Chris Gleason

Ahogyan ezt a mémet is: 😀

Viszont nagyon fontos, hogy egyetlen ilyen dedikált példány volt, amit már megtalált egy olvasóm, és kommentben jelezte is, hogy ő vette meg, nincs több aláírt kötet sehol.

Elképzelhető, hogy még máskor, és máshol is csinálok ilyen spontán dedikálós dolgot, de azt minden esetben megmutatom majd az oldalaimon, hogy tudjatok róla. Eddig ez az egy volt. 🙂


Elkészült az L&L könyvesbolt karácsonyi kirakata és megérkezett a karácsonyi pulóver kollekció is.

@leinerlaura

L&L könyvesbolt #leinerlaura #christmas #budapest

♬ Tactical Christmas – Chivi 😘

A karácsonyi pulcsik megvásárolhatók az L&L könyvesboltban személyesen, illetve rendelhetők az llkonyvesbolt.hu webshopról is. A kollekció limitált és csak korlátozott példányszámban érhető el, azonban a hatalmas érdeklődésre való tekintettel, és mert volt, amelyik pillanatok alatt elfogyott, várható, hogy még december elején érkezik belőle. A könyvesbolt oldalain és nálam is rögtön posztolva lesz. 🙂


Hamarosan egy éve, hogy megjelent a Mindig karácsony, a kötet pedig új, dombornyomott borítót kapott, és mostantól ebben a változatban érhető el.

 

Így idén a Kalauz 2.0, a Közhelyek új kiadása és a Bízz bennem után még a Mindig karácsony is megjelent megújult borítóval. 🙂


Az Ez is remek! jelenleg utánnyomás alatt van, de néhány napon belül érkezik a nyomdából, és újra kapható lesz az L&L-ben, továbbá rendelhető a webshopról is.


Időközben az Instagramom átlépte a 88000 követőt, TikTokon pedig közeledünk a harmincezerhez. Köszönöm, hogy követitek az oldalaimat, és hogy szeretitek a tartalmakat, amiket megosztok.

@leinerlaura

🥴 #leinerlaura #szentjohannagimi

♬ I Don’t Care (made famous by Fall Out Boy) – Cardio Experts

(Ez a töltögetős dolog egyébként egy Nagy Márk videóval indult, aztán lett Virág változat, és szerintem biztos, hogy csinálok még más szereplővel is. 🙂


És persze még mindig nagyon vicces az Ignorance kommentszekciója. 😀 De komolyra fordítva a szót, nagyon örülök, hogy akik nem ismerték a Bízz bennem előtt a dalt, meghallgatták és a visszajelzések alapján meg is szerették. Nekem is nagy kedvencem.


És végül, óriási öröm számomra, hogy újra bekerültem a Navigátor Gyerekirodalmi Lexikonba. Úgy tudom, hogy a lexikon november végén fog megjelenni, és mindenképpen megmutatom majd az oldalaimon, hogy én is benne vagyok a könyveimmel. 🙂

Köszönöm szépen, hogy elolvastátok a bejegyzést, vigyázzatok magatokra!

Hamarosan jövök. 🙂