Állj mellém előrendelés

Novemberben megjelenik az Iskolák versenye befejező kötete, az Állj mellém.

Megjelenés:
L&L könyvesbolt: 2021.11.23.
Hivatalos megjelenés: 2021.11.24.
(Az L&L könyvesboltban a hivatalos megjelenés előtt egy nappal, 2021.11.23-án már kapható lesz a kötet.)

Előrendelés:
A kötet október 18-tól mindenhol előrendelhető lesz.

L&L könyvesbolt előrendelés:
A második trilógia első két részéhez hasonlóan az Állj mellém előrendelésekor is lesz lehetőség aláírt példányt rendelni az L&L könyvesbolttól, mivel a november végi megjelenéskor sajnos még mindig nem tudunk eseményt tartani a helyszínen. Úgy néz ki, ez a trilógia az első résztől a befejező kötetig így jelenik meg. Éppen ezért az L&L könyvesbolttól előrendelt valamennyi Állj mellém könyvet aláírva küldjük, a kötethez ajándékba tartozó karszalaggal és IOV matricával. Az aláírás és az ajándék több Állj mellém rendelése esetén is mindegyikhez jár. (Az aláírás nem névre szóló, mert sajnos ilyen példányszámnál az nem megoldható).

Az ajándékok és az aláírás kizárólag az L&L könyvesbolt oldaláról előrendelt Állj mellém könyvekre vonatkozik, és csak a készlet erejéig érhető el, így előfordulhat, hogy a dedikált példányok előrendelése eléri a maximumot, amit a könyvesbolt szállítani tud. Ilyen esetben nem adható le több előrendelés.  

Fontos: A pandémia alatti előző két megjelenéskor rekordidő alatt elfogytak a dedikált előrendelések, még megemelt példányszámmal is, és elképzelhető, hogy ez most is így lesz. Ezzel kapcsolatban szeretnék előre is megértést kérni arra az esetre, ha esetleg nem jut mindenkinek aláírt könyv. Ez nem azért van, mert nem akarok több darabot dedikálni, ha tehetném, én bármennyit aláírnék, azonban a nyomdai szállítás és a megjelenés közti szűk időben egyszerűen fizikailag ennél többet nem tudok teljesíteni úgy, hogy a könyvek ne csak aláírva legyenek, de időben meg is érkezzenek mindenkihez. Ezért van limitálva az  L&L-es előrendelés, én a maximum darabszámot írom ilyenkor alá, amit teljesíteni tudok. Aki követi az oldalaimat, szokta látni, hogy ez ilyenkor mit jelent. 😌

Az Állj mellém tehát október 18-tól mindenhol előrendelhetővé válik (az L&L webshopján a készlet erejéig aláírva, és ajándékokkal), előtte pedig hozom a teljes borítót tartalommal. 

És még egy személyes gondolat, így a bejegyzés végére. Egy évvel ezelőtt ilyenkor éppen a Közhelyek új kiadása jött ki. Előttünk állt a Bízz bennem megjelenés, és az egész második IOV trilógia. Senki nem ismerte még az új helyszínt, az új csapatot, Sárát, Rajmundot, Vivit, Dominikot és Tahit. Nem tudtam, mire számíthatok, milyen lesz a regény fogadtatása, szeretni fogják-e, vagy akár elfogadják-e az olvasók az első után a második trilógiát is. Semmit nem tudtam, csak abban voltam biztos, hogy bármi is lesz, én nagyon hiszek ebben a történetben, és nagyon hiszek ezekben a szereplőkben. Nem is hagytak cserben. Sőt… 🙂 Most, hogy egy évvel később már a végére készülünk, szeretném megköszönni, hogy ennyire nagyon-nagyon szeretitek az IOV-ot, és az új trilógiát, köszönök mindent, amit ezek a könyvek elértek, és legfőképpen azt köszönöm, hogy ebben az egyébként nagyon nehéz 2020-21-es időszakban a visszajelzések alapján nektek hasonlóan sokat adott és sokat jelentett a második trilógia, mint nekem. Őszintén köszönöm!

⌛️ A visszaszámlálás elkezdődött, november 23-án kiderül, hogy végződik az IOV. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

🥫