Noble Rock Christmas

💀 November 20-tól kapható a Noble Rock Christmas mini kollekciója, amibe két karácsonyi pulcsi került újdonságként. Már mindkettő megérkezett hozzám, elképesztően tetszenek, az egyik egy klasszikus fekete pulcsi mikulás sapkás Noble Rock logóval, a másik pedig egy ejtett vállú fehér pulóver Noble Rock Christmas felirattal.

A kétfajta karácsonyi felső mellé érkeznek új karkötők, visszakerült az őszi/téli kollekció piros-fekete és hosszú ujjú pólója, a Noble Rock sapka és fekete sál, továbbá lesz két outlet termék, a Horror movies póló és a NR leggings, így ha valaki lemaradt róla, még beszerezheti karácsonyra.

A termékek extra limitáltak lesznek, és előfordulhat, hogy valami hamar elfogy, ezért ami esetleg érdekel, azt érdemes időben megrendelni, mert az év vége miatt semmiből nem érkezik már restock. 🙂

Mindenkinek nagyon köszönöm azt a határtalan szeretetet, amivel a Noble Rock-hoz álltok, hihetetlen, hogy tavasszal indult az egész, most pedig a Noble Rock Halloween után itt a Noble Rock Christmas. Remélem nektek is annyira tetszik, mint nekem!

November 20-tól újra Noble Rock az L&L könyvesbolt oldalán! 💀

Bővebb termék infók, kérdezz-felelek és visszaszámolás a Noble Rock instagram oldalán. 🙂