Kedvenc LL karakter 2022

Harmadik éve rendeztük meg az instámon a kedvenc LL karakter szavazást, ami három évvel ezelőtt egy spontán ötlet volt, mára pedig hagyománnyá vált, és azon kívül, hogy kiderül, ki éppen a kedvenc LL szereplő, feldobja az unalmas február elejét. A tavaly és tavalyelőtti “versenyhez” hasonlóan idén is óriási volt az érdeklődés, és rengetegen vártátok/vettetek részt a sztoriban zajló szavazáson, amit nagyon-nagyon köszönök. Voltak váratlan fordulatok, voltak szomorú kiesések, és meglepetés bennmaradások, de ami a legfontosabb, két döntetlen év után végre lett végeredmény, ráadásul nem kis meglepetésre nem Cortez-Nagy Márk döntő volt… 🙂 Lejjebb mutatom a részleteket.

A 2020-as szavazás IDE kattintva érhető el, a 2021-es verseny eredményeit pedig ITT tudjátok megnézni.

Idén először Remek! és Közhelyek szereplők is kerültek a listába, mert bár sokkal kevesebben ismeritek, mint a többi könyvemet, szerettem volna belerakni őket is. A szavazataik mellett pedig az ilyen kommenteket és észrevételeket is nagyon köszönöm, örültem neki, hogy így látjátok. 🙂

És akkor, így nézett ki a 2022-es kedvenc LL karakter szavazás.

Jacques, a meglepetés 😀

 

Reni pedig könnyű ágon 🙂

Le a kalappal Sára előtt, Bexi ellen 43% szerintem döbbenetesen jó, jövőre remélem később találkoznak össze…

Egyébként Sára teljesítményére sajnos ebben a körben nem figyeltek annyian, mert ott voltak a fiúk, akikkel volt gond bőven. 😀

És amíg Nagy Márk simán döntőbe jutott…

Addig Rajmund és Cortez összecsapása hozta azt, amit tavaly és tavalyelőtt a Cortez-Nagy Márk döntő. Vagyis a döntetlent. 24 órán keresztül. De tényleg. A két fiú folyamatosan fej-fej mellett haladt, hol az egyikük állt nyerésre, hol a másik, de összesen soha nem volt köztük több 50 szavazatkülönbségnél, sőt, gyakran pontosan ugyanannyin álltak mindketten, ami elképesztő, főként, hogy harmincezer szavazat érkezett. Sokáig úgy volt, ez nem fog eldőlni, ugyanannyira erősek.

Aztán végül mégis tudtatok dönteni.
Szeretném elmondani, hogy mennyire örülök, amiért Rajmund ilyen rövid idő alatt ekkora kedvenc lett, és hogy végül, ha csak pár szavazattal, de kiejtette Cortezt, és döntőbe került Nagy Márk ellen. Komolyan, nem hittem, hogy ez valaha megtörténhet, és bár imádom Cortezt, azért titokban nagyon örültem, hogy most meglepetés történt, és nem a klasszikus döntő került megrendezésre, hanem valami új.

Ezzel a néhány szavazattal tehát Rajmund bekerült a döntőbe Nagy Márk ellen, Bexi pedig Renivel szállt harcba, és idén másodszor is nyerte a kedvenc LL lány versenyt (2020-ban az első évben nem volt külön fiú-lány kategória.)

A fiúknál pedig összecsaptak a Rajmi Army tagok a márkerekkel.

Ahol Rajmund nagyon is helytállt Nagy Márk ellen, olyannyira, hogy végül csupán ezer szavazatkülönbséggel maradt alul, és lett második az idei Kedvenc LL karakter versenyen.

A nyertes pedig Nagy Márk lett, mert hát…

A márkerséget nem lehet letenni. Az… Az örökre szól. 

 

Így zárult tehát az idei kedvenc LL szereplő szavazás, amit persze nem kell véresen komolyan venni, ez csak egy kis tél végi szórakozás, amit jövőre ismét megrendezünk majd, ráadásul, ahogyan azt insta sztoriban is említettem, sok-sok új szereplővel… 🙂

Köszönöm, hogy velem voltatok a héten, én nagyon jól éreztem magam.

Hamarosan mutatom az új Remek! borítót, gyönyörű lett, alig várom, hogy lássátok, hogy fog kinézni az összevont kötet.