Random előrendelés

Májusban jelenik meg a Random című regényem, ami kizárólag az L&L könyvesboltban lesz kapható/rendelhető, korlátozott példányszámban pedig előrendelésre is lesz lehetőség. 

A Randomról bővebben ITT lehet olvasni, azonban ebben a bejegyzésben is szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy a könyv a tőlem megszokott tizenéves korosztály helyett huszonévesekről szól, így főleg azoknak az olvasóimnak ajánlom, akik szívesen olvasnak tőlem mást is a young adult könyveken kívül.

A Random a többi nem ifjúsági könyvemhez hasonlóan (Remek 1-2, Közhelyek) csak az L&L könyvesboltban lesz kapható május 3-tól. 

Előrendelés: 

A Random március 28-án 9:00-tól a készlet erejéig előrendelhető lesz az L&L könyvesbolt webshopján. Valamennyi előrendelt Random könyv aláírtan, ajándék karszalaggal és matricával kerül feladásra. Az aláírás nem névreszóló, sajnos ilyen mennyiségnél ezt nem tudjuk megoldani és csak a Random könyvekre vonatkozik. Az aláírás és ajándék több Random rendelése esetén is mindegyikhez jár. 

Nagyon fontos, hogy a korábbi könyveimhez hasonlóan most is előfordulhat, hogy a rendelések száma eléri a maximumot, és elfogy a feltöltött készlet, ami után nem lesz elérhető előrendelésben több példány (aláírás nélkül sem). Ebben az esetben a Random csak a megjelenés után kerül fel újra a webshopra, amikor már kapható lesz a könyvesboltban is. Ezzel kapcsolatban előre is szeretném megköszönni a megértést, a könyvesbolt ilyenkor a maximum mennyiséget tölti fel, amit garantáltan teljesíteni tud a megadott időpontra (aláírtan, ajándékokkal).

Az előrendelt könyvek várhatóan május 3-án megérkeznek. A Random előrendelését sajnos nem lehet külföldi címre kérni, azonban a későbbiekben (a megjelenés után) lesz lehetőség megrendelni a könyvet külföldre is, dolgozunk rajta. 🙂 

A Random megjelenik ebookban is, várhatóan néhány nappal a megjelenést követően mindenhol elérhető lesz.

Nagyon szépen köszönöm az érdeklődést a Random iránt, főként, hogy nem ifjúsági történetről van szó, amit ráadásul még régebben, az SZJG előtt írtam. Többen kérdeztétek, hogy hány éveseknek ajánlom a könyvet. Mivel a Random huszonévesekről szól, mindenképpen azoknak, akik szeretnek, és szoktak is egyetemista korosztályról szóló történeteket olvasni. 🙂 

A Random tehát hétfőtől (március 28 reggel 9 óra) a készlet erejéig előrendelhető lesz az L&L oldalán aláírva, ajándék matricával és karszalaggal. 

🐪