Random – frissítés

A héten megjelent a Random az L&L könyvesboltban, én pedig ezúton is szeretném megköszönni, nem csupán a kötet fogadtatását, hanem azt az elképesztő érdeklődést is, ami könyv körül alakult ki, és aminek következtében négy nappal a megjelenés után minden példány elfogyott a könyvesboltban és a webshopon is. Mivel a megszokott helyett más korosztályról szóló könyvről van szó, kisebb megjelenésre készültem (amilyen a többi nem ifjúsági könyveimnél – Remek/Ez is Remek, Közhelyek – szokott lenni), így az, ami a héten történt, engem is nagyon meglepett,  és amellett, hogy hihetetlenül boldog és büszke vagyok, szeretnék megértést és türelmet kérni azoktól az olvasóktól, akiknek nem jutott könyv az első körben. Érkezik az utánnyomás, és amint újra kapható/rendelhető lesz az L&L könyvesboltban, rögtön kiírom mindenhová, azonban sajnos mindenképpen várni kell egy kicsit, hogy elkészüljön vele a nyomda. 

A könyv addig is megvásárolható ebook formátumban. Az ebook minden áruházban megjelenik (Apple, Google Play, Líra, Libri, DiBook, ekonyv.hu stb.), azonban azt, hogy milyen hamar teszik fel, nem tudjuk befolyásolni, mindenhová egyszerre küldtük ki, de van, ahol gyorsabban, és van, ahol lassabban kerül feldolgozásra. 🙂 

Köszönöm szépen a türelmet, a megértést, és legfőképpen azt, hogy ennyire, de ennyire jók a visszajelzések egy nem young adult műfajú könyvemről. Nagyon izgultam a Randomért, és az, ami a héten történt ezzel a könyvvel, minden várakozásomat felülmúlta. Hálásan köszönöm! És érkezik az utánnyomás.