L&L webshop, külföldi szállítás, őszi infók

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Leiner Laura (@leinerlauraofficial) által megosztott bejegyzés

Az október elég zsúfoltan alakul, így hoztam egy bejegyzést azzal kapcsolatban, hogy mi várható a következő hetekben, illetve belevettem a leggyakrabban ismételt kérdéseket is, amiket leginkább kapok. 🙂 

🎃 L&L könyvesbolt

Az L&L könyvesboltban az őszi kirakaton túl a nagy sikerre való tekintettel idén is felkerült a Halloween díszlet az üzleten belül, dekorációval, édességgel, és persze Carlos-szal. 

@leinerlaura

L&L könyvesbolt 🕸️🎃

♬ You Make Me Feel Like It’s Halloween – Muse

Imádom ezt az időszakot, az L&L pedig mindig annyira hangulatos ilyenkor, ha arra jártok, mindenképp ugorjatok be egy fotóra és egy csokira. 

Sajnos azt szinte soha nem tudom előre, hogy mikor vagyok a könyvesboltban, amikor csak tehetem és van időm, akkor általában beugrom egy kicsit, és ha éppen találkozom olvasókkal, akkor természetesen tudunk beszélgetni, aláírni, vagy fotózni, de ez mindig spontán szokott történni, nem nagyon tudom előre megmondani, hogy mikor leszek ott.

💀 Noble Rock

Megjelent a Noble Rock Halloween kollekció, ami mindig a kedvenc témám, úgyhogy már nagyon vártam, és hatalmas örömmel mutattam be a tavalyi “Horror movies” vonal után idén a Noble Rock Szellemeket. A kollekció darabjai péntek éjfélkor kerültek fel az L&L oldalára, és olyan sikere lett, hogy majdnem minden rögtön elfogyott, amit őszintén nagyon-nagyon köszönök. A Noble Rock óriási boldogság számomra, nagyon szeretem csinálni, és borzasztóan büszke vagyok, hogy ekkora érdeklődés és várakozás veszi körül. 

Limitált darabszámban érkezik restock (a képen látható hoodie ruhából és a NR tasakból is), érdemes figyelni az L&L oldalát és a Noble Rock instáját, rögtön kiírom, ha feltettük. 

🖥 L&L webshop

Az elmúlt időben nagyon sokat dolgoztunk a háttérben az új llkonyvesbolt.hu oldalon, ami nemsokára élesedik, az utolsó simításokat végezzük rajta. A megújult webshop átláthatóbb, egyszerűbb és sokkal szebb is lesz, úgyhogy már nagyon várom, hogy induljon. 

📦 Külföldi rendelés 

Végre, végre, végre, az L&L könyvesbolt webshopján október 15-től elindul a külföldi szállítás is, így rendelhetővé válik minden kiegészítő termék és valamennyi könyvem, beleértve a csak L&L-ben kapható Közhelyek, Remek!/Ez is Remek! és Random köteteket is.

Mivel tudom, hogy a külföldi kiszállítás hiánya miatt korábban rengetegen lemaradtatok a kizárólag L&L könyvesboltban kapható regényeim megjelenéséről, úgy döntöttünk, hogy a megújult webshop indulásának első két hetében, vagyis október 15 és október 31 között minden megrendelt Random, Közhelyek és Remek/Ez is Remek! kötetet aláírok, és a könyvesbolt dedikálva adja fel. Ezzel szeretném kárpótolni az olvasókat a várakozás miatt, és megköszönni az eddigi türelmet. ❤️

Az aláírás ebben a két hétben ugyanúgy a magyarországi címekre megrendelt Random, Közhelyek és Remek/Ez is Remek! kötetekre is vonatkozik, tehát az ebben az időszakban leadott rendeléseket mindenkinek aláírva küldi a könyvesbolt.

Az aláírás nem névre szóló, a várható nagy érdeklődés miatt azt sajnos nem tudjuk megoldani. A kötetek aláírását biztosan dokumentálom majd, szerintem az insta és tiktok oldalamra is töltök fel videót róla, ahogy szoktam. 🙂  Az aláírt Random, Közhelyek és Remek!/Ez is Remek! példányok ára természetesen változatlanul ugyanannyi, mint aláírás nélkül. 

Nagyon fontos, hogy az L&L webshopon rendelhető aláírt könyvek csak időszakosan, kizárólag a megjelölt dátum alatt érhetők el, 2022. október 15. és 2022. október 31. között, és csak a Random, a Közhelyek, és a Remek!/Ez is remek! könyveket érinti, amiket egyébként is csak az L&L-ben lehet kapni. A többi könyvesbolttal szembeni korrektség miatt a máshol is kapható regényeim ebben a két hétben sem rendelhetők az L&L-től aláírva.

✍🏻 Dedikálás

Rengeteg kérdést kapok a személyes dedikálással kapcsolatban, hogy mikor és hol lesz legközelebb. Mivel az év legelején, amikor általában lefixáljuk ezeket az alkalmakat, még nem tudtuk előre, hogy mire számíthatunk idén (lesznek-e korlátozások, stb) nem szerveztünk dedikáló utat, vagy dedikálásokat, így 2020 és 2021 után 22-ben sem volt egyetlen alkalom, amikor találkozhattam volna az olvasóimmal. Nagyon bízom benne, hogy jövőre végre pótolni tudjuk, és lesz dedikálásom, nekem is borzasztóan hiányoznak ezek az események, és tudom, hogy elképesztően nagy az igény rá, főként úgy, hogy 7(!) könyvem jelent meg azóta, hogy utoljára találkoztunk. 

📖 Új könyv

Aki emlékszik, a januári bejegyzésemben az év első felét az egykötetes Remek/Ez is Remek, és a Random megjelenésének szántam, és nagyjából az év végére lőttem be az új könyv érkezését, bár akkor még fogalmam sem volt, hogy mennyi és hogy milyen nehézséggel kell szembenéznem, különösképpen kiemelve a papírhiányt, a Random három adagban történő érkezését, és a beharangozott megjelenés kéthónapos csúszását, ami nagyjából borította az egész évemet, mert bőven július volt már, amikor a kötet normálisan kaphatóvá vált. Emiatt (sem) volt kifejezetten könnyű az év első fele, de a Random végül megjelent, és a fogadtatása, valamint az, hogy ennyi év után végre kéziratból könyv lett belőle, majdhogynem kárpótolt mindenért. Ettől függetlenül viszont a tervezettnél sokkal később jött ki, amitől (számomra) túl közel került volna az új könyvhöz, így annak megjelenése 2023-ra került. 

Minden infót hozok majd róla, annyit azonban előre szeretnék elmondani, mert biztosan sokakban felmerül, mint kérdés, hogy az új könyv természetesen mindenhol kapható lesz majd, a szokásos országos megjelenéssel.

A Közhelyek, Remek!/Ez is Remek! és Random könyvek kizárólagossága az L&L-ben csupán abból adódik, hogy három régebbi könyvemről van szó, melyeknek műfaja, korosztálya, esetleg a nyelvezete (Remek 😀 ) nem feltétlenül egyezik meg a tőlem megszokott történetekével, ezért érhetők el csak az L&L könyvesboltban. Ez a korábban (Szent Johanna gimi előtt) írt könyveimre vonatkozik, az új regényeim eddig is, és ezután is kaphatók lesznek minden könyvesboltban.

Köszönöm, hogy végigolvastátok a bejegyzést, október 15-én tehát megújul az L&L webshop, indul az oldalon a külföldi rendelés, az első két hétben a kizárólag L&L-ben kapható három könyvet pedig aláírva küldi a könyvesbolt. Ami egyébként októberben végig szülinapos, 12 éve nyitottuk a Szent Johanna harmadik részének megjelenése előtt. 😭🥺  

2010

 

2022